Рівне:

Створення та просування сайтів

Посадовці Львівської ОДА особисто прийматимуть громадян щонайменше чотири рази на місць

Львівська область 04-гру, 2009, 12:189 Lobanovskiy 863
2 грудня під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації – керівника апарату Володимира Губицького відбулася нарада щодо організації роботи із зверненнями громадян за підсумками роботи протягом 9-ти місяців 2009 року та за наслідками проведення Службою з питань звернень громадян Секретаріату Президента України моніторингу організації цієї роботи в облдержадміністрації, її структурних підрозділах та районних державних адміністраціях.

В нараді також взяли участь заступники голів райдержадміністрацій – керівники апаратів, керуючі справами виконкомів міст обласного значення, начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також посадові особи, на яких відповідно до розподілу обов’язків покладено здійснення контролю та організацію роботи зі зверненнями громадян.

З ґрунтовним аналізом про підсумки роботи із зверненнями громадян та стану виконання основних положень Указу Президента виступив начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Роман Хома, який зокрема відзначив, що обласною державною адміністрацією та місцевими органами виконавчої влади робота щодо розгляду звернень громадян проводиться у відповідності до вимог Закону України "Про звернення громадян" та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування". На їх виконання додатково здійснено комплекс заходів методологічного, організаційного та інформаційно-аналітичного характеру.

Зокрема, внесено зміни до графіку особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації, яким передбачено проведення кожним посадовцем особистого прийому не рідше чотирьох разів на місяць, у тому числі двох особистих виїзних прийомів громадян.

На виконання згаданого вже Указу Президента прийнято розпорядження голови облдержадміністрації від 19 лютого 2008 року № 135, яким затверджено заходи щодо виконання положень вищезазначеного Указу. Аналогічні документи прийнято в структурних підрозділах облдержадміністрації, райдержадміністраціях та виконкомах міст обласного значення.

За підсумками наради буде прийнято доручення голови облдержадміністрації, яким передбачено вжити термінових заходів щодо усунення недоліків, виявлених за наслідками проведення Службою з питань звернень громадян Секретаріату Президента України моніторингу організації роботи із зверненнями громадян.

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору