Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-гру, 2009, 13:079 prov 1 397
* * *
Вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук відновився після травми і повернувся на майданчик. Його команда “Валенсія” на виїзді взяла гору над “Ксакобео Блу” з рахунком 73:79. Українець у цьому матчі зіграв майже 8 хвилин, зробив підбирання і два блок-шоти. Зараз “Валенсія” посідає третє місце в АСВ Liga.

* * *
Із запізненням було проведено фінали області з футболу серед юнаків та ветеранів. У обох випадках переможця визначали у пробитті післяматчевих пенальті. У Здолбунові основний час між сарненським „Маяком” та березнівським „Случем” завершився внічию — 1:1. У післяматчевих пенальті влучнішими були сарненчани — 4:1. У Гощі у фінальному матчі між кузнецовським „Ізотопом-РАЕС” та рівненським „Авангардом-ПАС” визначалася сильніша ветеранська команда. І знову основний час завершився унічию — 1:1. Краще впоралися із одинадцятиметровими рівняни, і перемогли — 5:3.

* * *
Минулого тижня відбулися чвертьфінальні матчі Кубка області з футболу серед переможців районних (міських) змагань „Ліга чемпіонів”. Господарі здобули перемоги і вийшли у півфінали:
“Хлібороб” (Богдашів, Здолбунівський район) — ФК “Підлужжя” (Дубенський район) — 1:0, “Рівес” (Рівне) — “АМАКО” (Симонів, Гощанський район) — 3:1, “Сокіл” (Любахи, Володимирецький район) — “Олімп” (Рокитне, Рокитнівський район) — 1:0, “Колос” (Білка, Березнівський район) — “Случ” (Колки, Дубровицький район) — 5:2. У неділю було зіграно перші матчі ½ фіналу: “Колос” — “Хлібороб” — 4:1 та “Сокіл” — “Рівес” — 1:0.
Матчі-відповіді у Здолбунові та в Великому Олексині пройшли вчора.

* * *
Миром розійшлися у черговому турі першості України з гандболу ГК „Рівне-Слов’яночка-ДЮСШ-4” та хмельницька „Хмельничанка”. Команди в Рівному по черзі здобули перемоги. Першого ігрового дня були сильнішими гості — 26:25 (12:11), а другого — господарки — 25:23 (11:11).

* * *
Відбувся чемпіонат України з дзюдо. Рівнянка Ольга Суха посіла друге місце у ваговій категорії 52 кг. Ще одна вихованка СК ”Олімпійські надії” Катерина Гусєва здобула бронзову нагороду у ваговій категорії 63 кг.

* * *
Рівнянка Катерина Дікіджі посіла третє місце у Кубку України з плавання на дистанції 200 метрів комплексним плаванням.

* * *
У більярдному клубі „Піраміда” відбувся чемпіонат області з більярдного спорту серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. У змаганнях брали участь понад тридцять учасників з семи команд області: із Сарненського, Дубенського, Володимирецького районів, ФСКІ “Скід” (Дубно), ФСКІ “Геракл”, Кузнецовська та Рівного. Переможцями стали Віталій Клим (Рівне) та Павло Чмерук (Сарни), другими були Олександр Мурашко (Рівне) та Олесій Бутенко (Рівне), третє місце посіли Гордій Геч (Сарни) та Олександр Цицюра (Сарни). Облцентр „Інваспорт” щиро дякує більярдному клубу „Піраміда” в особі Олександра Жлуктенка за наданий на благодійній основі зал для проведення змагань.

* * *
29 листопада у приміщенні рівненського облцентру ­“Інваспорт” пройшли обласні змагання серед спортивних сімей з дітьми-інвалідами “Старти надій” (ПОРА, вадами слуху та зору). У змаганнях взяло участь близько 50 учасників, серед них були команди: Дубровицького, Здолбунівського районів, вихованці навчального закладу “Особлива дитина” та Рівного. За результатами змагань серед спортивних сімей з дітьми-інвалідами з ПОРА (діти на візках) переможцем стала сім’я Рожко (Дубровицький район), друге місце посіла сім’я Федорук (Рівне).
Серед спортивних сімей з дітьми-інвалідами з ПОРА (ДЦП) переможцем стала сім’я Корнійчук (Здолбунівський район), друге місце посіла сім’я Білоус (Дубровицький район), третє місце — сім’я Краснова (Рівне).
За результатами змагань серед спортивних сімей з дітьми-інвалідами з вадами зору переможцем стала сім’я Данилейко (Рівне), друге місце виборола сім’я Дем’янець (Дубровицький району), третє місце зайняла сім’я Березовець (Рівне). Серед спортивних сімей з дітьми-інвалідами з вадами слуху переможцями стала сім’я Покраса (Рівне), друге місце посіла сім’я Новосядчук (Рівне), третє місце виборола сім’я Суниця (Рівне).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору