Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 10-гру, 2009, 09:459 prov 1 370
У суботу відбувся п’ятий тур першості України з футзалу у першій лізі. МФК “Рівне-ДЮСШ-4” проводив матч у Львові проти місцевого “Динамо”. На жаль, у місті Лева рівняни поступилися — 3:5 (0:3). У складі МФК “Рівне-ДЮСШ-4” відзначилися Роман Дацюк (22 хвилина — рахунок став 1:3), Павло Дармовіс (29 — 2:5) та Вадим Басюк (29 – 3:5).
Результати решти ігор: “Меркурій” — “Київ-Уніспорт” — 1:3, “Шанс-Авто” — “Планета-НУХТ” — 9:7, “Київський метрополітен” — АК ”Лемберг” — 5:1. Наступний матч рівняни проведуть 12 грудня у Києві проти “Планети-НУХТ”.
***
Минулого тижня відбулися поєдинки 1/16 фіналу Кубка України з футзалу. МФК “Рівне” вдома приймав житомирський “Контингент”, який виступає у вищій лізі. Чотири рази господарі виходили вперед. І чотири рази гості відігрувалися. Основний час завершився рахунком 4:4 (2:2), і все вирішили післяматчеві пенальті. Краще пробили господарі — 5:3 — і вийшли в 1/8 фіналу. В результаті жеребкування було сформовано сім пар, переможці яких разом із харківським “Локомотивом” у лютому в “Фіналі восьми” визначать володаря Кубка України. Суперником МФК ”Рівне” дістався колектив з Ковеля “Шанс-Авто”, з яким підопічні Юрія Баховського виступають у першій лізі. Перший матч на виїзді відбудеться 16 грудня, а 23 грудня повторний у Рівному.
***
У суботу та неділю пройшли матчі другого туру першості України з баскетболу серед чоловічих команд. Вдало провели їх представники Рівненщини, які виступають у групі “Північ”. Сарненський “Будсервіс” на виїзді двічі переміг нововолинський “Олімп” — 85:68 та 81:57, а костопільський “Меридіан” двічі вдома був сильнішим за червоноградський “Шахтар” — 75:52 та 90:68. Лідирують у групі “Будсервіс” та “Меридіан” — в них по сім очок.
***
Вдалим виявився виїзний тур у чемпіонаті України у вищій лізі серед жіночих команд для БК “Сузір’я-НУВГП”. В Івано-Франківську підопічні Валерія Жартуна двічі впевнено переграли господарок — команду ПНУ — 74:25 та 88:34. Найрезультативнішими у рівнянок першого ігрового дня були: Олена Бондар — 21 очко та Ганна Єремейчук — 20, а другого — Людмила Сова та Олена Бондар — по 21 пункту. В іншому протистоянні “ТІМ-СКУФ” у Києві не мав проблем із хмельницьким ОДЮСШ — 120:41 та 98:29.
***
У неділю визначився переможець Кубка області з футболу серед переможців районних (міських) змагань “Ліга чемпіонів”. У фіналі, який відбувся у Клевані, зійшлися команди “Колос” та “Сокіл”. Це право вони здобули, перемігши у півфіналі своїх суперників. “Колос” (Білка, Березнівський район) був сильніший за “Хлібороб” (Богданів, Здолбунівський район) — 4:1 та 1:1, а “Сокіл” (Любахи, Володимирецький район) переміг у двох матчах рівненський “Рівес” — 1:0 та 2:2. “Сокіл” у фіналі зумів здолати “Колос” — 3:2 — і стати другим переможцем змагань.
***
У Рівному в більярдному клубі “Піраміда” відбувся чемпіонат України з “Вільної піраміди” серед жінок та чоловіків. На 23 столах за перемогу боролися 72 учасники (серед яких вісім жінок) з 15 областей України. Серед жінок не було рівних черкащанці Анні Майстренко. У чоловіків тон задавали молоді гравці. У фіналі вісімнадцятирічний Гліб Ващенко (Сімферополь) з рахунком 6:2 переміг шістнадцятирічного киянина Антона Косса. Третім фінішував рівнянин Єгор Жуковський. Господар турніру у півфіналі поступився саме чемпіону.
***
У Рівному, в приміщенні облцентру “Інваспорт”, відбувся XV шахово-шашковий фестиваль, присвячений Міжнародному Дню інвалідів. У змаганнях взяли участь 54 спортсмени з нозологій: з ПОРА, вадами зору та вадами слуху. Серед них були спортсмени: Гощанського, Рівненського, Костопільського районів, вихованці Клеванської загальноосвітньої спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору, вихованці Острозької загальноосвітньої спецшколи-інтернату для дітей з вадами слуху, Сарн та Рівного.
Змагання проводилися між збірними командами з нозологій, склад кожної команди з шахів та шашок – 9 осіб. Переможцями у змаганнях з шашок стали спортсмени з вадами зору, II місце посіли спортсмени з вадами слуху, III місце вибороли спортсмени з ПОРА. Переможцями у змаганнях з шахів стали спортсмени з ПОРА, II місце посіли спортсмени з вадами зору, III місце зайняли спортсмени з вадами слуху.
Переможцями у XV шахово-шашковому фестивалі стала збірна команда з вадами зору, II місце посіла збірна команда з ПОРА, III місце зайняла збірна команда з вадами слуху .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору