Рівне:

Створення та просування сайтів

ВГО «Край» ініціює проведення круглого столу у Львові

Львівська область 14-гру, 2009, 14:509 prov 882
Перспективи громадянського суспільства в Україні: не втратити здобутки!
У четвер, 17 грудня, у Львові представники громадських організацій за “круглим столом ” обговорюватимуть перспективи функціонування і розвитку громадянського суспільства у виборчий період.
Зараз, на фінальному етапі передвиборчої кампанії “у хід” пускаються різноманітні фобії. Представники "інтелігенції" та "ділових кіл" у чисельних зверненнях й заявах лякають народ, що в разі необрання їхнього, "найдемократичнішого" кандидата на Україну чекають розруха, хаос та суспільні конфлікти.
Саме способи протидії таким спробам з боку політиків має розробити і впроваджувати суспільство, а саме найактивніша його частина – третій сектор, - вважає голова Всеукраїнського громадського об’єднання «Край» Людмила Ходос, яка є ініціатором проведення низки “круглих столів” в обласних центрах держави.
Очікується, що за результатами обговорення у Львові та інших містах України, представниками громадськості буде розроблена програма конституційного самозахисту. А після проведення заходів у всіх областях України, громадські активісти зберуться у Києві, щоб розробити всеукраїнську програму дій із розвитку громадянського суспільства.
У „круглому столі” прийматимуть участь голова Всеукраїнського громадського об’єднання «Край», заслужений юрист України Людмила Ходос та голова Благодійного фонду „Ідея і чин України ” Жаборт Анатолій.

Початок заходу: о 15-ій годині
Місце проведення: Конфенц зал „Світлиця” (вул. Дорошенка 14)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору