Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянки поборються за медалі

Спорт 24-гру, 2009, 09:369 prov 930
У заключному турі групового етапу у вищій лізі першості України з волейболу серед жіночих команд рівненська „Регіна-МЕГУ” приймала „Спортліцей”. Після двох перемог з рахунками 3:0 у Білій Церкві нескладно було спрогнозувати результат у Рівному. Підопічні Валерія Слєпцова довели свою перевагу і вдома двічі перемігши „ліцеїстів” — 3:0 (25:23, 25:15, 25:15) та 3:1 (23:25, 25:11, 25:16, 25:14).
Головним завданням тренерського штабу було перевірити найближчий резерв у дії. На жаль, він не виправдав надій головного тренера Валерія Слєпцова:
— Вчора та сьогодні ми перемогли, але наш суперник був слабший за нас. Вигравши на виїзді двічі по 3:0, дівчата були немотивовані.
У першій партії я хотів побачити в ділі молоду волейболістку Олену Грицаюк. На жаль, талановита волейболістка не змогла проявити себе у „бойовій обстановці”. Довелося повертатися до напрацьованого складу й догравати ним матч. Для мене головне було перевірити спортсменку, тим більш такого відповідального амплуа, як зв’язуюча.
Гості на рівних змагалися із рівнянками лише у першій партії. Якщо у суботу виграти бодай одну не вдалося, то у неділю гравці „Спортліцею” свого добилися. На більше молодих волейболісток не вистачило. Закономірні перемоги і друге місце у своїх групі. Воно дозволило „Регіни-МЕГУ” вибороти місце серед чотирьох найсильніших у фінальній частині. Саме по дві кращих з груп і поведуть боротьбу за медалі. „Регіна-МЕГУ” набрала 13 очок і посіла друге місце у групі А. Першими фінішували волейболістки „Медуніверситета-Олімп”, у яких 17 пунктів і гра зі „Спортліцеєм”.
Валерій Слєпцов, головний тренер ВК „Реґіна-МЕГУ”:
— Завершився перший етап у чемпіонаті. Ми посіли друге місце і здобули право виступати у фінальній частині. На жаль, оптимізму цей факт мені не додав. Результатом першого етапу я задоволений. Мали вигравати бодай один поєдинок у Вінниці. На жаль, цього зробити не вдалося. Надіюсь, що у фінальній частині ми це зможемо зробити. Зараз головне до другого етапу, який стартує 18 лютого, мати ігрову практику. Це буде зробити вкрай складно. Якщо луцька „Волинь” матиме „вікно” у чемпіонаті — спробуємо з нею провести кілька спарингів. Можливо, вдасться з’їздити до Білорусі. Будемо готуватися, виходячи із наших реалій. Про медалі не обіцяю, але боротимемося.
Після завершення матчів першого етапу відбудеться жеребкування, яке визначить порядок турів другого етапу і розлад ігор. Другий етап за медалі команди розпочнуть з наступними очками: перше місце — три пункти, друге — два. Перший тур приймає команда, яка, згідно з жеребкуванням отримала №4, другий — №3, третій — №2 і четвертий — №1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору