Рівне:

Створення та просування сайтів

75-річна львівська пенсіонерка відгамселила іншу бабусю просто в ЖЕКу

Львівська область 04-січ, 2010, 08:509 Lobanovskiy 1 909
Є ще порох у порохівницях. 75-річна львівська пенсіонерка відгамселила на п'ять років старшу бабусю просто в ЖЕКу. Неприязнь виникла на ґрунті побутового націоналізму, хоча обидві жіночки - українки. Міліціонерам тут запахло криміналом, тож бабуся-бешкетниця може навіть потрапити до тюрми.

Олена Конашевич, постраждала:

- Так прошу подивитися - в мене переломана рука, накладено гіпс. Отак я пішла в домоуправління, щоб заплатити за листопад місяць.

Мало того, що сама оплата комунпослуг для вісімдесятирічної пані Олени - процедура не з приємних, так у ЖЕКу її ще й віддухопелили. І хто - такого ж віку бабуся. А все через сварку, нападниця обізвала свою жертву "бандерівкою".

Олена Конашевич, постраждала:

- Вона мене копнула тоді. Я її відіпхнула. Вона підняла палку, вона мала палку і почала мене бити несподівано. Вона, очевидно, дуже сильна, ще здорова. Так почала бити тою палкою і копати. Вона мене штовхнула - і я полетіла по коридору дуже на віддаль. І піднятися вже не могла. І вона стала мені на груди ногами і почала товктися ногами по грудях і по руках.

Пані Олена звернулася до правоохоронців. Ті, дарма що вік нападниці похилий - 75 років, поставилися до неї суворо.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській обл.:

- На даний час вже порушено кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості. Відповідно зараз проводяться слідчі дії і справа буде передана до суду.

Зустрітися з журналістами "Свідка" бабуся-розбишака відмовилася. Зазначила, що почувається зле. Запевнила у телефонній розмові, що захищалася. Тож вини за собою не визнає.

Телефоном пані Тамара, підозрювана:

- Га-а-а, ви її запитайте, за що вона мене вдарила в глаз. Запитайте. Г-а-а-а, жаль що в мене тої жінки немає. Та ми говорили за нації, а не за бандерівців, дурна вона. І вона мене вдарила, що я сказала, що наша нація дуже дурна нація, сама дурніша від всіх тих чорножопих. Я її не чіпала, та якби я її ногами била - вона була би вся в синяках.

А ось і місце "битви титанів" - коридор домоуправління. Такий "кривавий" конфлікт тут уперше.

Ганна Вишневська, працівник львівського комунального підприємства:

- Почула я крик, пищати почали - і я вибігла. Дивлюсь - лежить. Одна лежить в коридорчику нашому, там така сходинка є, і головою так забухкало з боку. Друга з неї там шарпає і копає її в живіт. Дівчата розказували що одна одну дурою обізвали так би сказати.

А ще, розповідають комунальники, ледь самі вціліли. Бабуся-розбишака і на них поклала хиже око.

Ганна Вишневська, працівник львівського комунального підприємства:

- Ну, йшла по дорозі тут за мною і мене обзивала там різними словами. Штуркала мене в спину і розказувала мені, хто я є.

Тепер пані Олена прагне відшкодування моральних та матеріальних збитків. Однак зізнається, не проти побачити кривдницю у кайданках та за ґратами.

Олена Конашевич, постраждала:

- Ну, я не знаю чи за то… ну, можна і тюрму, я не протів.

Тим паче, що бешкетниця ще й за комунальні послуги менше платить.

Олена Конашевич, постраждала:

- В мене 241 гривень, а в неї 170, значить мало платила.

Для бабусі-нападниці Новий рік не обіцяє нічого доброго, вона очікує на суд. Щоправда, покарання буде, радше за все, умовним.

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк Львів НТН.
Схожі новини
Коментарі - всього 3

Киев 04-січ, 10:18

Так и надо поступать с бандервой! Для быдла палка привычный инструмент!"

Мавка 04-січ, 10:39

№ 1 написал: Киев (Сьогодні, 10:18) | номер ICQ: --

Ты тоже страдаешь старческими слабоумием?
Вали в Китай, к коммунистам, там нет бандеровцев.

Вася 04-січ, 10:43

Нажрутся наркоты. И дубасят друг друга. У них нет примера для подражания. Герой Украины посмертно живой Гонгадзе, который лаял как собака на Кучму? Или Шухевич? Или депутаты-зеки Хмара, Чорновол, Лукьяненко
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору