Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська аферистка збірала гроші на похорон живої людини

Львівська область 10-бер, 2010, 13:199 prov 1 092
Львівська аферистка винайшла новий спосіб заробляти гроші: просити кошти на похорон ще живої людини. Її жертвою стала відома у Львові журналістка - Софія Кохмат. Скількох людей шахрайка ошукала - невідомо, але постраждалій телевізійниці ще довго дзвонили зі співчуттям.

Вона прекрасна акторка, говорять про крутійку люди, які повірили її розповіді про смерть відомої львівської журналістки Софії Кохмат. Жінка заходила в офіси до знайомих, нібито, померлої телевізійниці, телефонувала до відомих акторів, щиро плакала. Ніхто й гадки не мав, що це обман.

Знайома журналістки:

- У мене, звичайно, волосся встало дибки. Як, Софія Кохмат? Такого бути не може! А вона сказала, який діагноз - серцева недостатність. Настільки натурально людина розігрувала цей фарс, що просто подумати не можна було, що це була якась афера.

Софія Кохмат дізналася про свою смерть випадково: зателефонувала знайомій, а та злякалася й кинула трубку. Коли почали з'ясовувати, що до чого, дійшли висновку: невідома збирає гроші на похорон живої журналістки. Пані Софія зізнається: найважче у цій ситуації - отримувати дзвінки від людей із співчуттями.

Софія Кохмат, постраждала:

- Дуже багато було дзвінків співчуття. Адже люди думали, що я - це не я, коли дзвонили. Я мусіла вислуховувати про панахиди, придбання вінків, запитання, де і коли поховання. Це, певна річ, надзвичайно печально.

Скількох людей ввела в оману пройдисвітка, невідомо. Знайома, яка допомогла Софії Кохмат розібратися в ситуації, сама дала 300 гривень на похорон. Жінка згадує, що шахрайці неможливо було не повірити. А перевірити таку трагічну інформацію навіть й не думала.

Знайома журналістки:

- Людина виглядає досить пристойно. У хустці, сиве волосся, зачесане назад. Не нафарбована, заплакані очі. Я подивилася на цю людину - і мені рука сама потягнулася за гаманець.

Де знайти аферистку, постраждала не знає. До правоохоронців звертатися не хоче, мовляв, шукати спритницю все одно не будуть. Вчинок шахрайки пояснює просто.

Софія Кохмат, постраждала:

- Це або психічнохвора людина, або людина з завдатками Остапа Бендера.

Історію з власним похороном журналістка сприймає іронічно. Єдине, що дратує пані Софію, - це те, що крутійка і досі вводить людей в оману.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк. Львів. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/frauds/2010/03/10/3320
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору