Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернополянин обікрав понад 150 квартир, видаючи себе за працівника «Київгазу»

Тернопільська область 11-січ, 2010, 15:579 Lobanovskiy 750
Працівники карного розшуку Святошинського райуправління Києва затримали квартирного злодія. Ним виявився 22-річний Сергій, який переховувався на батьківщині - в Тернополі. Сам хлопець стверджує, що за день обходив близько ста квартир в різних районах столиці.

Як повідомили у пре-службі ДЗГ ГУМВС України, лише 30 жовтня затриманий звільнився з місць позбавлення волі, де відбував друге покарання. Обидва строки він отримав за крадіжки. Хлопець одразу після звільнення поїхав до столиці, найняв житло, і заходився коло звичної для нього справи.

У переході станції метро „Хрещатик” він купив посвідчення працівника «Київгазу», вклеїв своє фото, печатку зробив на комп’ютері, і став ходити по квартирах. Довірливі мешканці, побачивши посвідчення і почувши історію про безкоштовну заміну газових плит та лічильників, одразу пускали юнака до квартири. А менш довірливих хлопець умовляв, що писати заяву зручніше за столом. І поки вдавав, що знімає покази лічильників, уважно придивлявся, що можна вкрасти, перевіряв шухляди, тумбочки, спустошував кишені, гаманці. Легше за все було вкрасти мобільні телефоні, які господарі зазвичай залишають в коридорах.

Заяви про заміну лічильників, які задля достовірності носив з собою і показував тим, хто не вірив одразу, хлопець зберігав у себе вдома, не знищуючи.

Затриманий охоче розповідає, що зміг винести з різних квартир три ноутбуки, фотоапарат, мобільні телефони, навіть один дорогий смартфон, який зміг продати за дві тисячі гривень. Всі ці речі він збував на радіоринку, а золоті прикраси відносив до ломбардів. Гроші, здобуті злочинним шляхом, хлопець витрачав на салони краси, розваги, відвідував численні столичні нічні клуби.

Zaxid.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору