Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів збирає бізнесменів

Львівська область 29-січ, 2010, 13:529 prov 973
29-30 квітня 2010 року у Львові пройде вже II Весняний діловий форум. На Форумі очікують віп-гостей: екс-мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані, співвласника «Альфа-груп», колишнього львів’янина Михайла Фрідмана, внучку легендарного політика, бізнесвумен Роберту Бжезінську. Загалом на Форумі очікується близько 150 бізнесменів.

Головною темою Форуму є шляхи та механізми залучення інвесторів у пріорітетні галузі Львова.

«Згідно з останніми дослідження Світового банку у 2009 році обсяг прямих іноземних інвестицій скоротився на 82%. Фактичний обсяг інвестицій для залучення зменшився. Тому метою Форуму є власне боротьба та залучення того обсягу інвестицій, що ще залишається. Окрім того випрацювання тих форм співпраці бізнесу і влади, що матимуть найбільший ефект», – зауважив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Форум буде поділений на декілька сесій. Зокрема, шукатимуть шляхи залучення коштів у розбудову містечка довкола нового стадіону до ЄВРО 2012, обговорять нові проекти співпраці із Європейським банком реконструкції та розвитку та Міжнародною фінансовою корпорацією. Серед тем буде і сесія аутсорсингу бізнес-послуг та інформаційних технологій.

Як зауважив під час брифінгу директор компанії HD Partners Володимир Глащенков, іноземні компанії вважають Львів перспективним та сприятливим середовищем для розвитку бізнесу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору