Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочали з перемоги

Спорт 18-лют, 2010, 10:059 prov 849
Першість України з волейболу серед жінок у вищій лізі вийшла на фінішну пряму — минулого тижня розпочалися матчі другого етапу змагань. В ньому чотири кращі команди розіграють медалі першості. У першому турі рівненська “Регіна” приймала на власному майданчику “Сєвєродончанку-2” із Сєвєродонецька.
В обох поєдинках господарки були сильнішими — 3:1 (25:19, 25:20, 19:25, 25:16) та 3:2 (27:25, 25:21, 21:25, 16:25, 15:10). Попри юний вік гравців із Сєвєродонецька та обмежений склад, вони чинили гідний опір. Особливо у другий ігровий день. Підопічним Валерія Слєпцова довелося докласти зусиль, аби здобути перемоги. На господарок вплинула двомісячна перерва в іграх. За цей час “Регіна” зіграла одну товариську гру в Луцьку, кілька матчів зі студентськими командами. В основному, ж спортивну форму підтримували тренуваннями та двосторонніми іграми. Звідси психологічне хвилювання в календарних матчах, де втрачати очки не варто. Адже це може коштувати нагород. Із зусиллями дві перемоги здобуто, попереду складніші ігри у Вінниці.
Надія Салахуттінова, головний тренер “Сєвєродончанки-2”:
— Команд з Рівного більш досвідчена. У нас всі юні гравці, а троє ще ходять до школи. Першого дня далася взнаки дорога, ми приїхали за кілька годин до початку гри, це вплинуло на результат. Тим більше, немає зіграності — дівчата збираються разом перед самими матчами. Сьогодні зіграли краще. Головне для нас — “обкатати” склад. Звичайно, стати призерами буде добре, але цілі в цьому не бачимо.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни”:
— На гру команди вплинула двомісячна перерва у змаганнях. Впродовж цього часу не було практики. Це відбилося на грі дівчат сьогодні — відчувалася психологічна напруга. Добре, що перемогли, адже нам необхідно здобувати медалі — це нам під силу. Наш суперник — молода команда. Сьогодні, відпочивши, вона краще виглядала ніж вчора, після важкої дороги. Ми ж грали однаково.
В іншому матчі вінницька команда “Медуніверситет-Олімп” розійшлася з євпаторійською “Керкінітідою” з рахунками 3:1 та 2:3. У турнірній таблиці лідирують “Регіна” та “Керкінітіда” — по 7 очок, у “Медуніверситета-Олімп” — 5 та у “Сєвєродончанки” — 3. Наступні ігри підопічні Миколи Слєпцова проведуть у Вінниці проти місцевого “Медуніверситету-Олімп”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору