Рівне:

Створення та просування сайтів

Без віри перемогти складно

Спорт 25-лют, 2010, 10:019 prov 1 070
У другому турі фінального етапу першості України з волейболу серед жінок у вищій лізі рівненська ”Регіна-МЕГУ” завітала до Вінниці. Вдруге в нинішньому сезоні рівнянки грають із місцевим ”Медуніверситетом-Олімп” і вдруге не можуть перемогти суперника. Проте на відміну від матчів першого етапу, минулих вихідних гості дали справжній бій. На жаль, здолати вінничанок бодай раз рівнянки не змогли. А шанс мали.
Напередодні звітних ігор волейбольна команда ”Медуніверситет-Олімп” зустрілася із вінницьким міським головою. Вони прийшли поговорити про можливу фінансову допомогу для команди. Міський голова підтримав спортивний дух команди та її тренерів і пообіцяв у межах можливостей бюджету запланувати кошти для жіночої волейбольної команди, яка уже піднялась на високий рівень. Мабуть, саме ця зустріч надихнула господарок майданчика суботнього дня на активні дії проти ”Регіни-МЕГУ” і вони здобули впевнену перемогу — 3:0 (25:19, 25:18, 25:17). За іншим сценарієм відбувалася повторна гра. Поступившись у першій партії (17:25), підопічні Валерія Слєпцова зуміли виграти другу — 25:18. У третій, програючи 22:24, рівнянкам вдалося вирвати перемогу — 26:24. Залишалося на цьому піднесенні провести переможну четверту і здобути загальну перемогу. На жаль, наші дівчата не змогли цього робити. Програвши у четвертій партій 13:25, вони не зуміли налаштуватися на тай-брейк. Програвши 10:15, ”Регіна-МЕГУ” зазнала загальної поразки — 2:3.
Валерій Слєпцов, головний тренер ”Регіни-МЕГУ”:
— Ми провели різні матчі. Першого дня зіграли дуже погано — без шансів. Зовсім іншим був повторний поєдинок. Поступившись у першій партії, зуміли виграти дві наступні. У третій поступалися 22:24, але зуміли переламати хід партії і виграти. Проте досвідчені вінницькі волейболістки вистояли. Попри поразки помітно різницю у матчах першого та другого етапів. Будемо боротися. Нікого не можу виділити з команди. Можливо, краще за інших на одному рівні в обох матчах виглядала Лариса Козуля. Не найкраще грала Олена Куча. Сподівалися на неї, але довелося замінити.
Зараз готуємося до поєдинків із євпаторійською ”Керкенетідою”, які заплановано на 6 та 7 березня. Орієнтовно матчі відбудуться о 12.30 та 9.30.
В іншому матчі ”Керкенетіда” вдома впевнено перемогла сєвєродонецьку ”Сєвєродончанку” — 3:0 та 3:0. У турнірній таблиці лідирують євпаторійки — 13 очок. На три менше у вінничанок, у рівнянок — 8 і замикають четвірку сєвєродонеччанки — 3.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору