Рівне:

Створення та просування сайтів

Освіту — на якісно вищий рівень

Україна і світ 11-кві, 2008, 09:439 prov 1 228
Проектом передбачається не тільки рівний доступ до якісної освіти, а й оптимізація мережі загальноосвітніх шкіл, підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, реконструкція і ремонт приміщень навчальних закладів, придбання обладнання тощо.
За кошти Світового банку планується поліпшити умови навчального процесу у шести районах Рівненської області. Найбільше поталанило у цьому плані Сарненському району, де, відповідно до проекту, намічається відремонтувати сім шкіл, а також придбати для них нове обладнання.
Загалом за кошти Світового банку збираються відремонтувати у нашій області 28 загальноосвітніх шкіл. Із їх переліком оргкомітет визначився конкретно.
У районах повинні підготувати акти дефектів приміщень шкіл, щоб визначити обсяги робіт і, відповідно, скласти кошторис. Це обов’язково вимагає оргкомітет із впровадження проекту.
За два роки планується освоїти у Рівненській області 37 мільйонів доларів США. А загальна вартість проекту понад — 86 мільйонів доларів.
Світовий банк також позитивно оцінює готовність місцевої влади співфінансувати проект, хоча це не обов’язкова умова його реалізації.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору