Рівне:

Створення та просування сайтів

Американець зніс свій будинок, щоб не віддавати його банку за борги

Україна і світ 25-лют, 2010, 10:189 prov 881
Житель міста Москва в американському штаті Огайо Террі Хоскінс зніс бульдозером власний будинок вартістю 350 тисяч доларів після того, як банк-заставоодержувач ініціював процедуру переходу нерухомості у свою власність. Як повідомляє агентство АР з посиланням на самого Хоскінса, він протягом багатьох років вів майнову суперечку з банком “River Hills”, а також мав проблеми з Федеральною податковою службою (ФСП).
У результаті ФСП наклала право арешту на магазин Хоскінса з продажу килимів та іншу комерційну власність за борги, а банк оголосив його будинок закладеним майном.
Хоскінс повідомив, що витратив на адвокатів мільйони доларів і сів у кабіну бульдозера, не бажаючи миритися зі свавіллям. “Коли я бачу, що винен 160 тисяч за будинок, який коштує 350 тисяч, і хтось хоче його забрати - то не збираюся цього терпіти. Тому я вирішив його знести”, - сказав американець. Цілком ймовірно, що таким же чином він ліквідує свій магазин.
Нагадаємо, 18 лютого в Техасі колишній бізнесмен Джек Ендрю Стак, що збанкрутував і втратив всі свої заощадження, врізався на легкомоторному літаку в семиповерхову будівлю податкової служби в місті Остін. У передсмертній записці він розповів про свої проблеми зі сплатою податків, а також розкритикував систему оподаткування у США.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору