Рівне:

Створення та просування сайтів

МАЙК ТАЙСОН ГРАТИМЕ У КАРТИ

Спорт 08-гру, 2005, 16:119 prov 1 076
Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Майк Тайсон найближчим часом може отримати шанс відіграти в карти свій особняк у Лас-Вегасі, проданий за борги у минулому році.
32-річний бізнесмен Домінік Маррокко, який купив будинок за чотири мільйони доларів, виставляє особняк як головний приз у телевізійному реаліті-шоу. Учасниками шоу будуть кілька сотень гравців у покер. Вони впродовж певного часу виявлять четвірку найсильніших, яка вийде у фінал. На цій стадії до учасників шоу приєднаються Маррокко і Майк Тайсон. Переможець фіналу й одержить у своє володіння будинок.
– Люди можуть подумати, що я — ексцентричний англієць, який віддає задарма будинок Тайсона. Але кожен з учасників турніру з високими ставками платить декілька тисяч доларів вступного внеску, плюс у мене будуть права на телевізійне реаліті-шоу. Тим більше, у мене є шанс зберегти будинок, вигравши турнір, але якщо я не виграю, піду в свій інший дім, розташований по сусідству, зачиню за собою двері і все одно нічого не втрачу, — вважає бізнесмен.
Варто відзначити, що після покупки у Майка Тайсона будинку британський бізнесмен віддав боксерові багато його особистих речей, у тому числі і рояль, подарований “Залізному Майку” Стіві Уандером.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору