Рівне:

Створення та просування сайтів

Майк Тайсон повертається

Спорт 14-кві, 2005, 15:279 prov 1 275
Про це заявив менеджер Тайсона Шеллі Фінкель. За словами Фінкеля, Тайсон тоді ж отримав ліцензію, що дає йому право виступати в окрузі Колумбія, і тепер перед ним не залишилося ніяких перешкод для того, щоб з’явитися перед вашингтонською публікою 11 червня. Останній раз “Залізний Майк” виходив на ринг 30 липня 2004 року, коли зазнав поразки нокаутом в четвертому раунді від британця Денні Уїльямса. У тому поєдинку Тайсон отримав травму лівого коліна.

За свою кар’єру 38-річний Майк Тайсон провів 57 поєдинків. У 50 він перемагав (44 рази нокаутом), в 5 програв, і ще два поєдинки закінчилися безрезультатно. Нагадаємо, що Тайсон став наймолодшим в історії чемпіоном світу серед суперважкоатлетів, коли у віці 20 років, в 1986 році, нокаутував Тревора Бербіка. Він втратив свій титул в 1996 році, коли програв Евандеру Холіфілду.

Тайсон провів у Вашингтоні декілька днів, щоб пройти необхідні медичні тести для того, щоб відновити боксерську ліцензію, яку видає атлетична комісія штату. Останнім часом знаменитий боксер жив у Фіниксі, де постійно тренувався під керівництво свого нового наставника австралійця Джефа Фенека.

Супернику Тайсона Кевіну Макбрайду 31 рік. За свою кар’єру на професійному рингу він провів 36 боїв і отримав 32 перемоги (27 нокаутом).

Нагадаємо, що українець Віталій Кличко в своїх останніх інтерн’ю відзначав, що Денні Вільямс, який побив “Залізного Майка” у минулому році, зруйнував його мрію – перемогти Тайсона. Якщо повернення Майка буде успішним, то мрія дитинства Кличка-старшого може у майбутньому здійснитися.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору