Рівне:

Створення та просування сайтів

ТАЙСОН ЗДАВСЯ І ЙДЕ З БОКСУ

Спорт 16-чер, 2005, 12:099 prov 1 161
В останні роки, коли Майк Тайсон (Mike Tyson) повертався, у більшості його уболівальників жевріла надія, що “Залізний Майк” знову стане схожим на себе самого у боксі хоча б наполовину від своїх кращих часів. Бій з ірландцем Кевіном МакБрайдом (Kevin McBride) не народив нам нового Тайсона, він його поховав для боксу...
Відбоксувавши шість раундів та впавши на підлогу рингу після чергової навалу зверху 198-сантиметрового ірландця, Тайсон посидів кілька хвилин, не без проблем піднявся і пішов у свій кут рингу, звідки він вже не вийшов на сьомий раунд. За хвилину МакБрайд та його команда стрибали від радості по рингу – “Залізний Майк” відмовився продовжувати поєдинок... і це не жарт.
За весь бій МакБрайд не наніс жодного серйозного удару по Тайсону, він клінчував, постійно висів на супернику, намагаючись вимотати колись грізного Майка. І МакБрайду це вдалося. Якщо в перших чотирьох раундах Тайсон “вистрілював” своїм правим “кросом” та намагався дістати лівим “крюком”, то в наступних двох раундах він навіть дав бити себе.
Після того, як МайкБрайд у черговий раз боровся з Тайсоном, він притискав його до канатів і кілька разів пробив Майка аперкотом. Для самого Тайсона ці удари були не страшні, але він уже ледве пересувався по рингу. Навіть після того, як Майк впав на ринг – це не від сили ударів ірландця, а від свого безсилля та втоми.
За результатами шести раундів двоє суддів віддали перевагу за очками Тайсону та один МакБрайду.
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон, який після програшу Кевіну МакБрайду оголосив про закінчення своєї боксерської кар’єри, планує тепер покинути США і приєднатися до однієї з християнських місій.
– Мені більше немає за що битися, – сказав Тайсон. – Коли я розпочинав, у мене нічого не було, я хотів чогось досягти. Тепер більше нічого не хочу. Думаю стати місіонером. Є одна християнська місіонерська організація, яка пропонувала мені поїхати до Боснії, Руанди та інших країн, щоб надавати допомогу з медикаментами і продовольством людям, які потребують цього. Мені просто хочеться займатися чимось, що приносить користь. Якщо я не роблю цього, відчуваю себе емоційно мертвим.
Мені ніколи не добитися успіху в Америці – тут я мічений. Я дивлюся на своїх фанатів і розумію, що вони не люблять мене. Вони дуже погано мене знають, щоб любити. Їм просто подобається те, що я роблю. Вони не пустили б мене в свій дім, не дозволили б мені зустрічатися зі своєю дочкою, я просто повинен їх розважати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору