Рівне:

Створення та просування сайтів

Оприлюднено рейтинг найвпливовіших жінок Росії

Україна і світ 11-бер, 2010, 12:599 prov 944
Найвпливовішою жінкою Росії є дружина московського мера Юрія Лужкова і голова корпорації “Інтеко” Олена Батурина. Про це свідчить рейтинг журналу “Фінанс”, приурочений до 8 березня.
Як зазначає видання, в порівнянні з минулим роком список оновився на третину.
Друге місце в рейтингу найвпливовіших жінок зайняла Наталя Касперська - голова ради директорів “Лабораторія Касперського” та генеральний директор “Infowatch”.
Журнал “Фінанс” закріплює за нею частину успіху створеного її колишнім чоловіком антивіруса. Якщо він створив цей продукт, то Касперська змогла налагодити його продажу, пише видання. На третьому місці - генеральний директор авіакомпанії “Трансаеро” Ольга Плешакова.
“Тепер важко уявити, що могло б похитнути позиції Олени Батуриної”, - зазначають укладачі рейтингу.
Серед активів компанії дружини московського мера “Фінанс” згадує, зокрема, акції “Газпрому” на суму в 14 млрд. рублів (майже 500 мільйонів доларів), а також ділянка землі в 58 гектарів на південному заході Москви, незважаючи на кризу, реалізована за дуже хорошою ціною.
Олена Батурина була єдиною росіянкою у списку мільярдерів журналу “Forbes”. За розрахунками укладачів рейтингу, в якийсь момент її статок перевищував 4 млрд. доларів.
Проте, за даними американського журналу, в результаті кризи статок підприємниці значно скоротився, у зв’язку з чим в останньому рейтингу Батуриної не виявилося.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору