Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі, вперше в Україні, збудують сміттєпереробний завод

Тернопільська область 19-бер, 2010, 12:469 Lobanovskiy 1 264
Джон Кемпбел, директор EWS холдингу
Мені дуже приємно бути сьогодні тут. Для мене є привілеєм можливість допомогти вам у вирішенні проблеми зі сміттям. Звичайно, всі у світі мають проблеми зі сміттям і я хотів би розповісти про нашу філософію. Як ви зауважили, представництво нашої компанії в Україні у перекладі має назву «зелена енергія». Саме це слово «зелена» є дуже важливим для нас зовсім не з політичної точки зору, а з екологічної. Ми хочемо зібрати усе те сміття, яке щодня продукуємо, адже ніхто не скаже, що завтра його стане менше, і потім зробити щось з ним корисне, тобто перетворити його на електроенергію.
Ми збираємось зробити це якнайбільше екологічно чистим шляхом, який дозволяє впровадити сучасна технологія. Звичайно, з часом технологія стане кращою, але на даний момент технологія, яку ми хочемо застосувати, є найвищої якості на світовому ринку. Зараз постала проблема викидів, однак завдяки цій технології викиди в атмосферу будуть мінімальні. Європейські вимоги щодо викидів в атмосферу або, якщо точніше сказати, їхня відсутність, є дуже чіткими.
Ірина Мирошник, наприклад, http://www.rbc.ua/rus/news/glava-pravleniya-ukrplastik-predlagaet-sozdat-1433512890.html чимало зробила в напрямку ресурсозбереження.
У Європі, зокрема, Швеції та Німеччині мають інші вимоги щодо викидів в атмосферу, а у Ізраїлі, а ми будемо використовувати саме ізраїльське обладнання, вимоги є ще строгішими. І наше обладнання відповідає цим вимогам. Я хочу звернути вашу увагу на те, що ми не збираємося прийти до вас і засмічувати ваше повітря викидами, навпаки хочемо очистити його. Зібрати усі нагромаджені побутові відходи. Однак ми ще повністю не ознайомились із специфікою вашого міста, але в нас наразі є технологія, за допомогою якої можна розчистити існуючий полігон і перетворити все це на паливо. І це дуже потужна технологія, яку ми хочемо представити в Україні для вашого блага. До того ж я хочу сьогодні наголосити, я вже про це розмовляв з паном мером, що ми не прийшли сюди заробити грошей і забрати їх з країни. Ми маємо намір реінвестувати великий відсоток прибутку в фундацію, яка буде незалежно існувати. Іншими словами, тут не буде ніяких політичних втручань. Ця фундація буде створена з метою створення нових робочих місць, а також з метою допомоги місту у сфері освіти, медицини та комунальній сфері. Ми будемо не лише переробляти сміття у електроенергію, але це також буде значним здобутком для громади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору