Рівне:

Створення та просування сайтів

Кардинал пропишеться у Рівному

Спорт 01-кві, 2010, 09:269 prov 1 102
Міні-футбольний клуб “Кардинал” з нового сезону буде представляти не Львів, а Рівне. Про це заявив президент львівського клубу Володимир Валявка.
- Клуб грає у вищій лізі і весь час перебуває на дні турнірної таблиці. Мене такий результат не влаштовує. Тому я зрозумів, що треба щось змінювати. Нам ще дуже важко і у психологічному плані. Адже ми наразі є четвертою командою Львова. Ніби все нормально із фінансуванням, але результату як не було три роки тому, так і немає зараз. Я морально втомився від цього - це і стало першою й основною причиною переїзду у Рівне.
Друга причина - суто економічна. На сьогодні вигідніше виступати у Рівному. Там більше людей, які будуть займатись командою, і є певні сприятливі умови для існування команди. Нам ще обіцяли допомагати, сприяти у розвитку команди і влада, і підприємці. Так що ми сподіваємось на їхню підтримку. База буде у Рівному, - каже Валявка.
Також президент “Кардинала” розповів, що команду очікують кадрові зміни:
— Будемо з кожним гравцем розмовляти. Спочатку поспілкуюся з тренером, а згодом і з кожним гравцем окремо. Також візьмемо кількох гравців із МФК “Рівне”. А ще плануємо підписати контракти із кількома відомими гравцями в Україні. Я поки що не буду відкривати таємницю. Тільки скажу, що серед них є й чемпіони країни.
Президент МФК “Рівне” Михайло Кондратюк підтвердив факт можливого переїзду львівського “Кардинала” до Рівного:
— Все що я можу сказати, це те, що зараз ведуться перемовини між керівництвом МФК “Рівне” та МФК “Кардинал”. Все в стадії розробки. Більше конкретної інформації зможете отримати після завершення нинішнього сезону. Ми ставимо перед собою завдання — створити футзальну піраміду в місті. Хочемо, щоб наші команди грали у другій, першій та вищій лігах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору