Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівський «Кардинал» у новому сезоні представлятиме Рівне

Рівненська область 23-бер, 2010, 12:079 Lobanovskiy 1 412
Міні-футбольний клуб «Кардинал» з нового сезону буде представляти не Львів, а Рівне. Про це заявив президент клубу Володимир Валявка в інтерв’ю «Футбол 5х5».

«Перша причина, чому я прийняв таке рішення – це незадовільні результати. Команда вже кілька років грає у вищій лізі і весь час перебуває на дні турнірної таблиці. Мене такий результат не влаштовує. Тому я зрозумів, що треба щось змінювати.

Нам ще дуже важко і у психологічному плані. Адже ми наразі є четвертою командою Львова. Зараз ніби все нормально із фінансуванням, але результату як не було три роки тому, так і немає зараз. Я морально втомився від таких результатів – це і стало першою й основною причиною переїзду у Рівне.

Друга причина – чисто економічна. На сьогоднішній момент вигідніше виступати у Рівному. Там більше людей, які будуть займатись командою, і є певні сприятливі умови для існування команди.

Нам ще обіцяли допомагати, сприяти у розвитку команди, і влада, і підприємці. Так що ми сподіваємось на їхню підтримку. База буде у Рівному», – каже Валявка.

Також президент «Кардиналу» розповів, що команду очікують кадрові зміни.

«Будемо з кожним гравцем розмовляти. Спочатку порозмовляю з тренером, а згодом і з кожним гравцем окремо. Також візьмемо кількох гравців із МФК «Рівне». А ще плануємо підписати контракти із кількома відомими виконавцями в Україні. Я поки не буду відкривати таємницю. Тільки скажу, що серед них є й чемпіони країни», – додав президент клубу.

ЗІК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору