Рівне:

Створення та просування сайтів

Дитячі розваги наполохали цілий район на Хмельниччині

Хмельницька область 02-кві, 2010, 10:069 Lobanovskiy 1 015
Одинадцятирічні школярі бавилися мобілкою. Дзвонили на гарячі номери. Рятувальників повідомили, що одна з місцевих шкіл замінована.

На ноги всі оперативні служби Шепетівського району поставили троє п’ятикласників. Одному з них батьки подарували мобілку. А дітлахам кортіло його випробувати. Грошей на рахунку не було, тож вирішили подзвонити на дармові номери швидкої, міліції, рятувальників, та навіть служби газу. Розповідати страшні історії взявся найсміливіший із трійці. У свої одинадцять хлопчина вже уславився як бешкетник. Для розігріву жартівники подзвонили у швидку й викликали лікаря до вигаданого дідуся. Потім облаяли працівників служби газу. А насамкінець сповістили про бомбу в навчальному закладі найвіддаленішого села.

Школяр:

- Ми з товаришами пішли за школу і хотіли пожартувати. Дзвонили в "101", "103", "102", "104", матюкалися, казали про бомбу, що школа замінована.

Повідомлення про замінування рятувальники сприйняли серйозно. Сповістили правоохоронців і медиків. До школи одразу виїхали відповідні служби.

Оксана Ковба, директор школи:

- Про те, що школа замінована, нам повідомили з МНС. Відповідні служби одразу зреагували. Прибули машини МНС, швидкої та міліції. Довелося евакуювати дітей та вчителів. Тому був порушений навчальний процес у школі.

Коли учнів та вчителів відвели на безпечну відстань, до справи узялися експерти. Вибухівку шукали в кожному закутку. Обстежили навіть шкільне подвір’я, та дарма.

Леонід Стацюк, керівник відділу Шепетівського РВ міліції:

- Групою пошуку було проведено огляд даних приміщень. Це класи, коридори, допоміжні приміщення. В результаті огляду близько двох годин. Нічого не було виявлено. З початку року це вже четвертий виклик, який виявився хибним.

Тоді міліціянти взялися шукати жартівників. За кілька годин їх уже тримали за вуха.

Володимир Карась, оперуповноважений Шепетівського РВ міліції:

- Проведеними заходами було встановлено, що це учень 5 класу, який дійсно зателефонував і пожартував. Так як особа малолітня і відповідальність наступає з 16-річного віку, а йому зараз лише 11, то до відповідальності будуть притягнуті батьки.

Тарас Білаш, Інеса Проник. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2010/04/01/3486
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору