Рівне:

Створення та просування сайтів

Лідер врятувався від поразки

Спорт 16-кві, 2010, 09:569 prov 812
У п’ятнадцятому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський „Верес” приймав іллічівський „Бастіон”. Після нищівної поразки у Миколаєві мало хто сподівався на вдалий виступ команди у домашній грі з лідером групи. Проте господарі змогли гідно протистояти „Бастіону” і мали всі шанси здобути перемогу. Зібрані за декілька днів до другої половини змагань юні рівненські футболісти не тільки дали бій іллічівцям, а й ледь не створили гучну сенсацію — вони опинилися за крок до перемоги.
Лідер врятувався від поразки

Початок гри був за гостями. Проте розхитати захисні редути господарів виявилося не так легко — юні футболісти „Вереса” в захисті грали впевнено, без помилок. Іллічівці змушені були завершувати свої атаки ударами з дальньої відстані. У переважній більшості вони не влучали. Під завершення першої півгодини зустрічі „Верес” провів класичну результативну контратаку 2 в 1. Михайло Сергійчук пройшов лівим флангом і відпасував на Володимира Гайдука. Володимир вийшов віч-на-віч із воротарем „Бастіону” і влучним ударом завершив контратаку — 1:0. Забитий гол додав впевненості рівнянам і вплинув на гру суперника. „Бастіон” намагався відігратися. Це їм вдалося наприкінці першого тайму. Після подачі кутового м’яч після декількох рикошетів, опинився у капітана гостей. 35-річний сивочолий ветеран сповна скористався моментом і потужним ударом зрівняв рахунок.
Здавалося, у другому таймі господарям буде непереливки. Більш досвідченіші іллічівці намагатимуться зламати опір рівнян. Проте сталося все навпаки. Підопічні Віталія Шевчука відчули впевненість і змогли нав’язати свою гру супернику. Впродовж другої половини матчу футболісти „Бастіону” не створили жодного (!!!) гольового моменту поблизу воріт Павла Печинського. Лідер групи А діяв беззубо та безпорадно, чого не скажеш про юних спортсменів „Вереса”. Під кінець матчу, іллічівці „підсіли”, чого не скажеш про господарів. Навіть не вірилося, що цілеспрямовано команда тренується два тижні. Під завісу гри принести перемогу „Вересу” мав нагоду Олександр Кобрин. Володимир Гайдук вивів на “побачення” з воротарем „Бастіону” Олександра, але використати по максимуму цей момент не вдалося. Фінальний свисток зафіксував несподіваний нічийний результат — 1:1, де господарі втратили два очки, а гості — здобули одне.
Віталій Шевчук, в.о. головного тренера „Вереса”:
— Сьогодні ми втратили два очки. Я вдячний хлопцям за самовіддачу, бійцівські якості. „Бастіон” — хороша команда, лідер групи. Ми показали, що з ними грати можна. Я задоволений грою і самовіддачею. Молоді хлопці безкоштовно грають і забирають очки у лідера.
Результати решти ігор: „Єдність” — „Динамо” — 1:0, „Львів-2” — МФК „Миколаїв” — 0:1, „Скала” — „Карпати-2” — 0:1, „Буковина” — „Рось” — 2:0.
Наступний матч рівненський „Верес” проведе на виїзді. 18 квітня наша команда гратиме у Хмельницьку проти місцевого „Динамо”.
Лідирує у чемпіонаті чернівецька „Буковина” — 30 очок. „Верес” з 15 пунктами посідає сьоме місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору