Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Львівської облдержадміністрації підписав меморандум з профспілками Львівщини

Львівська область 04-травня, 2010, 09:009 Lobanovskiy 923
Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль підписав меморандум про взаємодію та співпрацю з Об’єднанням профспілок Львівщини. Підписання відбулося під час зустрічі голови Львівської ОДА та його першого заступника Мирона Янківа з представниками профспілок Львівщини.
У меморандумі вказується на те, що сторони зобов’язуються дотримуватися принципів рівноправності та взаємної відповідальності при вирішенні соціально-економічних, виробничих та інших питань.
Влада та профспілки спільно опрацьовуватимуть пропозиції до законодавства, забезпечуватимуть ріст номінальної та реальної заробітних плат, реалізовуватимуть цінову політику, готуватимуть фахівців для роботи на підприємствах тощо.
Сторони спільно моніторитимуть ситуацію в області у сфері виплати зарплати, пенсій, виконання регіональних та інших договорів. Співпраця також полягатиме у створенні спільних комісій, організації нарад та конференцій для обговорення проблемних питань виробництва, підвищення економічної активності, кредитування тощо.
Кожна із сторін зобов’язується впродовж місяця після підписання Меморандуму довести його до відома своїх територіальних підрозділів, членських профспілкових організацій та інших зацікавлених осіб.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору