Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині чоловік відсвяткував День перемоги пограбуванням АЗС

Львівська область 11-травня, 2010, 10:049 Lobanovskiy 1 052
Свято перемоги мешканець Львівщини відзначив... пограбуванням. Скоїв напад на автозаправку, та коли хазяйнував біля каси, працівник непомітно натиснув тривожну кнопку.
Працівник АЗС:
- Прийміть тривогу. Львівська об'їзна дорога. АЗС "Шел". Тривога!"
Тривожний сигнал надійшов близько третьої ночі. Наряд Державної служби охорони якраз чергував неподалік. Тож уже за мить міліціянти прибули на місце виклику. Працівник заправки повідомив: хтось удерся до крамниці на АЗС і забрав із каси всю готівку.
Зеновій Великий, молодший інспектор Франківсього відділу ДСО м. Львова:
- Оператор повідомив, що невідомий мужчина забіг на заправку, погрожуючи йому, забрав виручку. Описав його прикмети. По гарячих слідах ми почали його переслідувати"
Грабіжник подався до новобудов, що неподалік заправки. Сподівався сховатися, та не встиг. Міліціянти наздогнали. Збагнувши, що не втекти, молодик узявся залякувати правоохоронців.
Зеновій Великий, молодший інспектор Франківсього відділу ДСО м. Львова:
- Чоловік себе поводив агресивно. Погрожував. Оділи ми його в наручники, доставили до АЗС, оператор його упізнав, після чого ми повідомили слідчо-оперативну групу.
Далі правоохоронці відтворили події тієї ночі. Затриманий відпочивав разом із друзями в кав'ярні - відзначав вдале повернення за-за кордону, де працює далекобійником. Чого пішов грабувати заправку - й сам не втямить. Пам'ятає тільки, що був добряче напідпитку. Про те, що накоїв згодом, довідався вже від постраждалого і правоохоронців.
Володимир Лейник, керівник Пустомитівського РВ міліції:
- Підійшов до оператора даної АЗС, після того він намагався попросити в нього зателефонувати по своїх справах, на що даний оператор відмовив. Пішли погрози в його сторону, і оператор змушений був покинути приміщення даної АЗС і викликати працівників ДСО.
Про свої пригоди затриманий розповідає неохоче. Каже: пішов до заправки по цигарки, а опинився… в міліції. А провали в пам'яті траплялися в нього й раніше.
Затриманий:
- Бувало таке, що десь там посиділи в родині, випили… бували провали, але щоб вже аж так напитися, щоб вже аж натворити такі діла, то вже…
Правоохоронці вже оцінили дії розбишаки. За погрози, пограбування та ще й втечу буде вирок на чималий термін.

Галина Лемішко, Юрій Котоус. Львівська область. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/05/11/3713
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору