Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині 72-річний чоловік забив до смерті свого приятеля

Чернівецька область 18-травня, 2010, 08:289 Lobanovskiy 1 028
В чергову частину Кіцманського РВ УМВС України в Чернівецькій області надійшло телефонне повідомлення від місцевої жительки про те, що 9 травня 2010 року приблизно о 15-ій годині її чоловік Валерій пішов із дому на святкування річниці Дня Перемоги у невідомому напрямку та додому не повернувся і місце його знаходження на даний час не відоме.

Після отримання телефонного повідомлення, на місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Прибувши на місце пригоди, було проведено першочергові оперативно-розшукові заходи з метою встановлення місця знаходження чоловіка, а також очевидців та свідків, які востаннє бачили його.

Вже 14 травня працівники сектору карного розшуку Кіцманського РВ УМВС отримали інформацію про те, що безвісті відсутнього востаннє, 9 Травня, приблизно о 18-ій годині, бачили у господарстві свого давнього приятеля 72- річного жителя цього ж села. Вдівець, пенсіонер, непрацюючий, з яким раніше Валерій підтримував дружні відносини.

При зустрічі з міліцією господар, який на той час знаходився у своєму господарстві, почав нервувати, неадекватно себе поводити.

Вже перебуваючи в кабінеті дільничного інспектора міліції останній зізнався у скоєнні тяжкого злочину та написав явку із повинною в якій зізнався, що 9 травня приблизно о 17 годині він зустрівся із своїм односельчанином та давнім приятелем 63-річним Валерієм, з яким раніше частенько любив випити. Зустрівшись Валерій сказав, що у наявності має 2 гривні та хотів би випити спиртного, з приводу чого запропонував піти разом із ним куди-небудь. У відповідь Дмитро запросив приятеля до себе додому, мовляв вдома є горілка. Вже на кухні розпиваючи горілку, між приятелями виникла суперечка та конфлікт, який згодом переріс у тяганину, під час якої 72-річний Дмитро схопив рукою за горло Валерія та почав стискати, виштовхуючи останнього із приміщення кухні. Обороняючись гість почав вириватись але господар ще міцніше почав стискати горло, кинувши чоловіка на бетонне покриття. В цей час вже лежачого він почав бити ногами по голові до тих пір поки не побачив, що жертва перебуває у непритомному стані. Далі взявши камінь, ще декілька разів він наніс удари каменем по голові. Після розправи над гостем чоловік пішов годувати худобу, після чого ліг спати, міркуючи що Валерій прийде до тями та піде додому.

Наступного дня він виявив Валерія мертвим та закопав труп у гній позаду будинку.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 ч. 1 (умисне вбивство) КК України. Чоловіка було затримано та поміщено в ІТТ.



Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецької області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору