Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині крали металеві люки аби продовжити пиячити

Тернопільська область 24-травня, 2010, 10:239 Lobanovskiy 988
Деякий метал, на який полюють злодії, довго шукати непотрібно – часто він лежить просто під ногами, тому стає ласим шматком для розкрадачів чужого добра. Каналізаційні люки з водопровідного колодязя здалися для двох жителів Збаражчини саме тим товаром, на якому можна легко нагріти руки.
Про це Провінційці повідомили у УМВС України в Тернопільській області.


Обидва чоловіки причащалися оковитою, а коли закінчилося і спиртне, і гроші, випиваки вирішили виправити ситуацію. На одній із вулиць райцентру в око зловмисникам впав каналізаційний люк, і вже невдовзі чоловіки тягли металеву покришку на металобрухт. На виручені гроші сподівалися продовжити гулянку, однак опинилися у відділі міліції. Правоохоронці затримали на гарячому обох крадіїв. Тепер ділкам доведеться відповісти за скоєне.
До слова, кожен з нас хоча б раз опинявся в ситуації, коли більші чи менші неприємності спричинив дорожній колодязь без накриття. Працівники правоохоронних органів не вперше застерігають – крадіжка люків може призвести до серйозних наслідків. Падіння у водопровідну яму може заподіяти важкі травми, що часто бувають смертельними. Вражає те, що найчастіше туди потрапляють діти. Окрім того, більшість колодязів розташовані просто на проїжджій частині, тому нерідко стають пасткою для транспорту і причиною серйозних аварій на дорогах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору