Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівник Рівненського УМВС вважає громадськість «балаганом»

Рівненська область 07-чер, 2010, 11:099 Lobanovskiy 1 470
Такий висновок можна зробити із висловлювань начальника УМВС України у Рівненській області Олега Сала. На запитання Голови Рівненського обласного осередку «Народної Самооборони» Сергія Штурхецького коли буде створена Громадська Рада при УМВС начальник обласної міліції відповів що чекає вказівки з міністерства. За словами Сала, «міліція – озброєний орган влади», тому «балагану» він не потерпить.
На думку представників «Народної Самооборони» Рівненщини, така позиція екс-«генерала в бігах» свідчить про його підходи до керівництва міліцією, яка без участі громадськості може перетворитися просто у каральний орган, який обслуговуватиме інтереси певних політичних сил.
Також пан Сало, оцінюючи акцію протесту, яка пройшла під стінами УМВС у розмові з журналістами зокрема сказав:
- Я бачу що зібралося стільки [мало] людей, бачу що акція не набрала ніяких обертів, акція нецікава людям…
Коментуючи цей закид голова Рівненського міського осередку «Народної Самооборони» Святослав Клічук відзначив:
- Якщо пан Сало занепокоєний малою масовістю наших заходів, то хочу його заспокоїти. Пройде ще трішки часу керування обласною міліцією його і його поплічників, і під стінами УМВС збереться усе місто. При чому це буде не лише у Рівному а й у кожному місті України.
Нагадаємо, під стінами обласної управи МВС Рівненщини відбулася акція солідарності громадськості присвячена пам’яті убитого студента Ігоря Інділо. За інформацією ЗМІ, хлопця увечері 25 травня забрав із гуртожитка дільничний міліціонер у районний відділ міліції. Але вже зранку батьків студента повідомили, що тіло їх дитини знаходиться у морзі. За офіційною версією міліціонерів хлопець помер від …падіння. Громадськість таку версію ставить під сумнів.


Прес-служба Рівненського обласного осередку Громадянського руху «Народна Самооборона»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору