Рівне:

Створення та просування сайтів

Майбутнє Пульсара в тумані

Спорт 10-чер, 2010, 13:559 prov 990
Майбутнє Пульсара в тумані


Баскетбольний сезон 2009-2010 років у суперлізі став історією. БК-93 "Пульсар”, попри мажорне його завершення, посів тринадцяте місце серед чотирнадцяти команд-учасниць — вісім перемог у 36 матчах. На закінчення підопічні Михайла Переверзія "грюкнули дверима” й перемогли на виїзді львівську "Політехніку-Галичину” — 78:100 (22:29, 14:27, 15:18, 27:26). 
Незважаючи на канікули, команда, за винятком Олексія Полторацького, Вадима Рєкі та Олександра Коров’якова, продовжує тренуватися. Частина баскетболістів готується до молодіжних ігор, а тренерський штаб підбив підсумки змагань. Зокрема, головний тренер БК-93 "Пульсар” Сергій Шемосюк сказав:
— Тренерська рада виступ команди вважає позитивним. Те, що ми завершили складний сезон, — вже велика перемога. Через складну фінансову ситуацію гравці не отримували повноцінної компенсації за свою роботу, тренерський штаб впродовж сезону працювали на громадських засадах. Незважаючи на це, вболівальники Рівного побачили найкращі українські команди. Причому, обом цьогорічним фіналістам ("Азовмаш” та "Будівельник”), щоб виграти у "Пульсара”, довелося докласти чимало зусиль. Якби не фінансові труднощі, ми могли б увійти до плей-оф. Розпочинав сезон досить цікавий та конкурентноспроможний колектив. Потім відбулися кадрові перестановки, одні пішли інші прийшли. Старшому тренеру Михайлу Переверзію вдалося створити боєздатний колектив. Навряд чи хтось би зміг працювати і перемагати в таких умовах. На мою думку, Михайло Переверзій — найкращий тренер Суперліги.
Справжніми лідерами у команді були Олексій Полторацький та Ілля Шемосюк. Професійне ставлення першого нас щиро здивувало. Сподівалися, що команду за собою поведе Віктор Герасимчук, але на заваді стала складна травма. Відновившись, він багато допоміг. Схиляю голову перед В’ячеславом Ковалевським. Людина повернулася в баскетбол вже після завершення кар’єри, перенісши складну операцію, при цьому, у захисті він відіграв краще, ніж раніше. 
Єдиною головною нашою помилкою була недовіра до Артема Шелухи. Це визнаємо. Після того, як пішли з команди Дмитро Антонець та Андрій Артимович, він розкрився. Лише наполовину розкрив свій потенціал Вадим Коваль. Проте в деяких поєдинках він продемонстрував високий рівень гри. В останьому матчі засвітився Олексій Гусаківський, напевно, як і свого часу Шелусі, ми даремно йому не довіряли. 
Щодо майбутнього, можу сказати одне — нині наша участь у Суперлізі під великим питанням. На сьогодні ми маємо борг за минулий сезон, а вже до 1 липня треба сплатити 800 тисяч гривень внеску за наступний рік. На жаль, такої суми ми не маємо. Продовжуємо працювати і хочемо вірити, що завдяки спільним зусиллям влади, спонсорів, інших зацікавлених людей рівненський баскетбол таки буде жити. Усе має вирішитися впродовж місяця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору