Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-чер, 2010, 12:379 prov 1 090
Рівненщина спортивна


Триває чемпіонат області з футболу у першій лізі. Лише у восьмому турі перші очки втратив лідер змагань оржівський “ОДЕК”. Вдома господарі поля не змогли впоратися із сарненським “Маяком” — 1:1 (юнаки — 1:2). Результати решти ігор: “Ізотоп-РАЕС” — “Енергія” — 3:1 (1:0), “Случ” — “Сокіл” — 2:1 (3:3), “Гоща-АМАКО” — “Славія” — 3:1 (3:4), “Волинь-Цемент” — “Хімік” — 1:3 (3:1). “ОДЕК” очолює турнірну таблицю — 22 очки. На чотири менше у рівненського “Хіміка” (друге місце) і на п’ять — у “Маяка” (третє сходинка).
***
Нелегку перемогу здобула команда “РОКО-Городок” у першості області з футболу у другій лізі. На виїзді вона здолала ФК “Смигу” — 3:2 і повернула собі лідерство у групі (18 пунктів). Результати решти ігор: “Авангард” — “Горизонт” — 1:1, “Горинь” — “Сокіл” — 2:1, “Полісся” — “Водник” — 1:1, “МлинКов” — “Фіалка” — 2:3.
***
Стартував чемпіонат області з футболу серед ветеранів, в якому були зіграні матчі двох турів. Їх результати: «Авангард-ПАС» — ФК «Дубно» — 2:1, Рівненський район — «Автоленд» — 3:0, Володимирецький район — «Ізотоп-РАЕС» — 1:3, «Полісся» — «Маяк» — 2:0, «Ізотоп-РАЕС» — «Полісся» — 1:1, ФК «Дубно» — Рівнеснкий район — 1:1, «Автоленд» — ФК «Гоща» — 5:0, Рівненський район — ФК «Гоща» — 3:1, «Полісся» — «Дубровицький район — 1:0, «Авангард-ПАС» — «Авто ленд» — 4:2, Корецький район — ФК «Дубно» — 3:4, «Маяк» — Володимирецький район — 1:2. У своїх групах лідирують — Рівненський район та «Полісся» (Рокитне) — по сім очок.
***
У Рівному відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу серед юніорів та юніорок 1992 року народження. Дівчача пара (Валентина Грицюк та Олена Басанова) не мала проблем із своїми суперницями і виборола перше місце. Хлопчача пара (Черпак-Даць) фінішувала лише четвертою.
***
Завершився традиційний юнацький турнір з тенісу першої категорії в Оффенбасі (Німеччина). Декілька очок не вистачило рівнянці Софії Ковалець, аби виграти його. У фіналі п’ятнадцятирічна рівнянка поступилася сімнадцятирічній румунці Кристині Діну — 3:6 та 0:6. У півфіналі наша землячка була сильнішою за аргентинську спортсменку Вікторію Босіо — 6:2 та 6:1. До цього Софія Ковалець здолала опір Анни Кароліни Шмідлової (Словаччина) — 6:3 та 6:2 і француженки Лелії Жанжан — 6:3 та 6:0. Після завершення змагань був оголошений новий тенісний рейтинг у віковій категорії до 18 років. 15-річна фіналістка турніру в місті Оффенбах Софія Ковалець вперше увійшла до топ-15, піднявшись з 23 місця на 15.
***
Рівненська обласна федерація футболу провела жеребкування півфіналів Кубку області. “Ізотоп-РАЕС” на шляху до фіналу зустрінеться з минулорічним чемпіоном - рівненською “Славією”. Перший матч відбувся 16 червня, у Рівному і завершився в нічию - 1:1. Гра-відповідь пройшла в Кузнецовську 23 червня. В іншому півфіналі, переможець незіграного матчу 1/4 фіналу “ОДЕК” — “Волинь-Цемент” (відбудеться 30 червня) зустрінеться з командою “Гоща-АМАКО”. Перший матч в цій парі відбудеться 4 липня.
***
В Луганську відбувся третій з’їзний тур чемпіонату України з софтболу серед жіночих команд вищої ліги. Рівненські дівчата вибороли третє місце в змаганнях (тренери команди - Володимир Судимак та Геннадій Стадников). В боротьбі за бронзові нагороди рівнянки перемогли своїх основних конкурентів — кіровоградський “Колос” (10:0), команди “Дончанка” з Донецька, “Крим” з Сімферополя та минулорічного чемпіона України команду “КНТУ-СДЮШОР” з Кіровограда з рахунком 7:6 та поступились господарям — команді “НІКА – Далевський університет” — 6:7. За підсумками чемпіонату Юлія Міронова, Анна Марко та Леся Крока включені до складу молодіжної збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, що відбудеться в серпні в Празі (Чехія).
***
У Чернівцях збірна команда Рівненської області (тренери - Володимир Судимак, Андрій Малиновський та Роман Головницький) виборола срібні нагороди на чемпіонаті України з бейсболу серед юнаків 1998-2000 рр.н. Рівненські спортсмени перемогли збірну команду Донецької області з рахунком 9:0, збірні команди Сумської, Одеської, Чернівецької областей та поступились збірній команді Кіровоградської області з рахунком 0:28. За підсумками змагань рівнян Віталія Ящука, Ігоря Козака, Володимира Сімпольського, Богдана Матчука, Миколу Калайтанова, Вадима Чунюкіна, Надію Самойлову та Ярослава Огородніка включено до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться в Чехії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору