Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне у фіналі!

Спорт 24-чер, 2010, 12:389 prov 1 042
Рівне у фіналі!


У суботу відбувся черговий тур чемпіонату України з регбі у вищій лізі. РК “Рівне” провів вирішальну гру першого етапу. Вдома наша команда здолала фарм-клуб львівського професійного клубу “Сокіл” - “Сокіл-Верховина” — 22:14.
Перемога в цій грі була цінною для обох команд, адже переможець двобою потрапляє у фінал розіграшу за 1-8 місця. Невдаха ж буде змушений боротися за збереження місця в класі, адже в наступному році вища ліга скорочується до 10 команд. У захоплюючому поєдинку, незважаючи на спеку й опір суперника, РК “Рівне” впевнено переміг львівський “Сокіл-Верховину”.
У першому таймі рівняни занесли дві спроби у заліковку львів’ян (відзначилися Тарас Панасюк та Вадим Полюхович). У другому команди обмінялися люб’язностями — по дві спроби на рахунку кожної команди (у РК “Рівне” двічі відзначився Павло Рожков). Однак гості краще пробивали реалізації — двічі проти однієї нашої у виконанні Павла Рожкова.
Незважаючи на такий перебіг другого тайму, загальний підсумок гри на користь рівнян, котрі до свого турнірного доробку додали й бонус за чотири спроби в грі. Відтак, РК “Рівне” випередив “Сокіл-Верховину” в турнірній таблиці й напряму з другого місця потрапив до фінальної групи А, у котрій розігруватимуться з 1 по 8 місця чемпіонату. Львів’янам же випадає боротися з колись багаторічним і багаторазовим чемпіоном України - столичним “Політехніком” за право потрапити до групи А.
В нашій підгрупі А2 суперниками рівнян стануть переможці підгруп Центр та Схід, а також кваліфікаційного двобою між другими командами Сходу та Півдня (визначаться 3-10 липня).
Змагання в групах проводитимуться в два кола (гра вдома - гра у відповідь) з 4 вересня по 17 жовтня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору