Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 22-лип, 2010, 10:209 prov 878
Блискавка
вбила людину
В селі Яцьковичі Березнівського району під час випасу худоби чоловіка вразила блискавка. Постраждалим виявися місцевий житель Андрій, 1956 року народження, не працюючий. Внаслідок інцеденту він загинув.

Рівнянка отримала
незаконний кредит
Працівниками міліції було затримано жительку м. Рівне, яка під приводом отримання кредиту, надавши підроблену довідку, незаконно отримала кредит від банку в сумі 15000 грн., вказавши при цьому своїми поручителями місцевих жителів.

Залізничників обікрали
Це сталось на 259 км перегону Цумань-Клевань Львівської залізниці. Поблизу смт.Клевань невідомі особи викрали 31 контакну опору заземлення мережі. Збиток становить близько 1500 грн. Про це повідомляє ВЗГ УМВСУ.

Жертви негоди
На Рівненщині під час негоди грозовий розряд спалив дах будинку та вбив людину. Так, у селі Прислучі Березнівського району під час зливи грозовий розряд влучив у дах будинку 65-річної Ганни. Спалахнула пожежа, яка знищила дах житлового будинку пенсіонерки.

У Рівному виявили труп
У Рівному виявили труп чоловіка. Як повідомляють у відділі зв`язків з громадськістю управління УМВС України в Рівненській області, повідомленння про це надійшло зі станції швидкої допомоги. Тіло було виявлено у дворі будинку, що на вулиці Степана Бандери, 36б. При первинному огляді ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло було доправлено у морг, де судмедексперти встановлюють причину смерті чоловіка. Особу покійного вже встановили — це 51-річний рівнянин Валентин.

На Рівненщині незаконно
видобували бурштин
На території Рокитнівського району працівниками міліції було затримано трьох осіб, які за допомогою мотопомпи кустарного виробництва, шляхом гідророзмиву грунту займались незаконним видобутком бурштину-синцю.

Автомобіль
впав на зварювальника
У реанімаційне відділення Здолбунівської ЦРЛ з діагнозами забійна рвана рана пахової ділянки, перелом кісток тазу, закрита травма органів черевної порожнини, венозна кровотеча та травматичний шок госпіталізовано Олега Б.,1967 р.н., жителя с. Пятигори цього ж району. Потерпілий перебуває у важкому стані. Травми він отримав у м. Здолбунів на МПП “Квант” внаслідок падіння легкового автомобіля під час проведення зварювальних робіт.

Чиновник незаконно
надав земельну ділянку
Голова однієї із сільських рад Сарненського району, зловживаючи своїм службовим становищем, склав та передав місцевому жителю недостовірне рішення сесії про надання дозволу на складання проекту землеустрою. Внаслідок цього останній незаконно отримав земельну ділянку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору