Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 29-лип, 2010, 10:179 prov 1 046
Незаконний
видобуток бурштину
Працівники міліції затримали жителя Сарненського району, який протягом тривалого часу спільно зі своїми знайомими займався незаконним видобутком бурштину.

Потяг збив людину
На залізничному перегоні Здолбунів — Рівне пасажирським потягом було смертельно травмовано чоловіка. Обставини події та особа загиблого встановлюється.

У Березнівському
районі виявили тіло мешканця
Херсонської області
У с. Кургани Березнівського району у резервуарі з дизельним пальним, що знаходиться на території СФГ “Кургани”, виявлено тіло без ознак насильницької смерті Валентина Ш., 1989р.н., мешканця Херсонської області, непрацюючого, без постійного місця проживання.

Продав
заставлене майно
Підприємець м. Рівного уклав кредитний договір з одним із банків на ­63600 гривень, передавши в заставу обладнання для мийки вікон вартістю ­106050 гривень, після чого без згоди банку реалізував засталене майно, тим самим заволодівши коштами банку в сумі ­37110 гривень.

Чиновник
попався на афері
із землею
Начальника управління освіти однієї із міських рад Рівненської області затримали працівники міліції. Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що чиновник дав згоду на вилучення земельної ділянки, яка була власністю управління освіти.

На авдорозі
загинув чоловік
Водій автомобіля ­TOYOTA Юрій, 34-річний житель Закарпатської області, їхав зі сторони Рівного у напрямку Києва. Він скоїв наїзд на гужову повозку, якою керував 42-річний мешканець Корецького району Петро. Трагедія сталась у мить, коли візник переїжджав дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Візник від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Труп доставлений в морг Корецької ЦРЛ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору