Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Порадниця 21-чер, 2007, 20:309 prov 1 496
***

Чергові матчі відбулися у чемпіонаті області серед ветеранів з футболу. В обох матчах перемогу святкували гості: Дубровиця — “Ізотоп-РАЕС” — 1:2, “Володимирець — Рокитне — 1:2.



***

Визначився другий півфіналіст Кубка області з футболу. Ним стала команда “Штурм-МЕГУ”, яка на виїзді розійшлася миром із рокитнівським “Поліссям” — 1:1. У першому поєдинку підопічні Миколи Філіна виграли 3:0. Вчора став відомий третій щасливчик. “Волинь-Цемент” навряд чи віддасть це місце команді “Рівень-Верес-2”. У першому матчі здолбунівчани вдома виграли 4:0. Четвертий півфіналіст визначиться 4 липня у матчі “Маяк” — “ОДЕК”.



***

Збірна команда Рівненської області з міні-футболу перемогла у зональних змаганнях у рамках Літніх спортивних ігор України. У місті Мукачево наш колектив, сформований із гравців МФК “Рівне”, виграв у збірних Львівської — 2:0 та Закарпатської — 5:4 областей. 27-30 червня рівнян очікує всеукраїнський фінал за участю восьми найсильніших збірних.

***

Рівненського велосипедиста Сергія Гончара, у якого в травні аналіз крові відхилявся від норми, звільнили з команди T-Mobile за офіційним трактуванням «за порушення правил команди». Рішення про звільнення прийняло керівництво команди на підставі результатів повторних аналізів, взятих на початку червня. Сергій Гончар тепер є вільним і може шукати роботу в іншій команді.



***

Відбувся літній чемпіонат України з плавання серед юнаків. Серед 50 команд-учасниць рівненські ДЮСШ-3 та СДЮШОР посіли чотирнадцяте та двадцять перше місця. В особистому заліку добре виступили Надія Гуменюк (три перші місця), Станіслав Осадчий та Олександр В’юн — друге та третє місця.

***

Вдало виступили рівненські плавці-ветерани на літньому чемпіонаті Українини. В Ужгороді костопільчанин Валерій Несторенко та Олександр Серган стали переможцями у вікових групах 60-64 та 50-54 роки. Володимир Сердюк (50-54 роки) та Віктор Шилюк (45-49) були другими.

***

Турнір з боротьби самбо в рамках Літніх спортивних ігор України відбувся у Львові. У ваговій категорії до 57 кг Олександр Чмир з Квасилова виборов „бронзу”, а Тетяна Сидорук була п’ятою. Тренує спортсменів Микола Коба.

***

24 травня на базі спортивно-оздоровчого комплексу УМВС ”Зірка” відбулася першість обласної ради ”Динамо” з волейболу. У запеклих поєдинках на волейбольному майданчику зустрілися команди УМВС України в Рівненській області, Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України, Служби безпеки України та військова частини, прикомандирована до цього відомства. У фіналі ”дсошники” виграли у команди військової частини СБУ 2:0.

Сторінку підготував Володимир Присяжнюк

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору