Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 31-травня, 2007, 19:229 prov 1 403
Рівненщина спортивна

Команда БК ”Сузір’я-НУВГП” стала переможцем другої жіночої ліги України з баскетболу. Фінал чотирьох відбувся в Івано-Франківську. У півфіналі підопічні Валерія Жартуна здолали київський КНЕУ-СДЮШОР-3 — 66:58. Найактивнішими у рівнянок були Вікторія Климюк (21 очко) та Олена Бондар (20). У фіналі наші дівчата були сильнішими за вінницьку СДЮШОР — 63:54. Найрезультативнішими у нашій команді були Юлія Березинець (24 очки) та Ганна Єремейчук (21). Третє місце – у франків’янок, які здолали ”Киянку-КНЕУ” – 59:57.

***

Відбулися обласні літні спортивні ігри області з баскетболу. Тут не було рівних збірній команді Рівного, основу якої складали гравці БК-93 ”Пульсар”, підсилені Віктором Герасимчуком. На другому місці команда Сарненського району, третіми фінішували баскетболісти Рівненського району. Зараз збірна області готується до Всеукраїнських літніх спортивних ігор, які стартують 6 червня у Миколаєві.

***

Четверте місце виборола команда університету ”Україна” у студентській баскетбольній лізі. Наша команда поступилася київському НТУУ КПІ ”Поліграфіст” (перше місце) — 41:79, запорізькому ГУ ЗІДМУ (друге місце) — 59:95 та харківському ХДАФК (третє місце) — 79:83. Серед кращих гравців відзначили баскетболіста ”України” Мераба Тодуа.

***

У Баку відбувся чемпіонат Європи з боротьби дзюдо серед спортсменів з вадами зору. У змаганнях взяли участь 150 спортсменів з 16 країн. Збірна України, у складі якої були представники Рівного, посіла третє загальнокомандне місце, пропустивши господарів та росіян. В індивідуальних змаганнях Олександр Помінов посів третє місце у ваговій категорії 81 кг, Валерій Довгалець був п’ятим у ваговій категорії 60 кг, а Юлія Галинська була п’ятою у ваговій категорії 48 кг.

***

Матчі третього туру відбулися у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. На жаль, обидва представники Рівненщини у цих змаганнях зазнали поразок. Здолбунівський ”Волинь-Цемент” вдома поступився івано-франківському ”Цементнику” — 0:1, а оржівський ”ОДЕК” вдома не зміг впоратися із вінницьким ”Авангардом” — 2:3. Здолбунівчани у першій групі посідають останнє місце — нуль очок. Оржівці у другій групі набрали, як і ще три команди, три очки. Проте підопічні Григорія Шаламая провели найбільше ігор — три.

***

У суботу стартував чемпіонат області з футболу серед ветеранів. У першому турі зафіксовані рахунки: ФК ”Дубровиця” — ФК ”Володимирець” — 4:0, ФК ”Дубно” — Рівне — 1:2, ”Агростарт-2007” (Здолбунів) — Рівненський район — 2:1, ”Маяк” (Сарни) — ”Полісся” (Рокитне) — 1:1. Другий тур відбудеться у суботу.



***

Шість ігор — шість перемог. Саме такий результат показала команда РК «Рівне» на першому етапі чемпіонату України з регбі у першій лізі. Вигравши у своїх суперників, наша команда потрапила у фінал. Команди Західної зони, де виступають рівняни, першими зіграли свої матчі. Зараз наша команда чекає суперників. Пізніше стане відоме і місце проведення заключних поєдинків. У своїй зоні РК «Рівне» перемогли: РК «Гладіатор» (Кременець) — 42:7 та 101:6, ОРТІ (Київ) — 37:5 та 30:0 (технічна перемога), СК «Тернопіль-Будівельник» — 48:20 та 20:12.



***

Сьогодні рівненська команда ”Ураган” проведе чергову гонку міжнаціональної спідвейної ліги. У Владивостоці наш колектив зустрінеться з місцевим “Востоком”. Це перша виїзна гонка для нашої команди з чотирьох запланованих. Шостого червня “Ураган” їздитиме з СТМК “Турбіна” з Балаково, дванадцятого червня — із “Салаватом” у Салаваті і чотирнадцятого повернеться до Балаково, де зустрінеться з СК “Турбіна”.

Через травму не поїхав до Владивостока найсильніший український гонщик Андрій Карпов (на фото). В заявку на гонку з “Востоком” включені: 1. Володимир Колодій, 2. Станіслав Огородник, 3. Володимир Трофимов, 4. - , 5. Олег Немчук, 6. Олександр Дікал, 7. Ярослав Полюхович, 8. Павел Мєсьонц (Польща).

Вдома вболівальники побачать спідвей у виконанні гонщиків “Урагану” четвертого липня проти “Салавата”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору