Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 21-чер, 2007, 20:399 prov 1 435
Телефонні крадіжки розкрили

17-річний рівнянин Антон на вулиці Князя Володимира в обласному центрі з рук 16-річної Наталії вихопив мобільний телефон «Самсунг С300». Також захотілося дармового телефончика й 19-річній Олені з Березного. На неї із скаргою до міліції звернувся її співмешканець, 27-річний Сергій, який стверджує, що жінка викрала в нього мобільник «Самсунг Х 500».



Дебоширять

Із забійними травмами тіла до лікарні потрапила 60-річна жителька Рівненського району Тамара. Жінку побив 53-річний племінник Сергій. Постраждав від витівок свого 34-річного односельця і 49-річний Олександр із села Грушвиця Рівненського району.



Обікрав школярів

Не зовсім весело закінчилося проведення вільного часу для дітей, яким місцева влада організувала централізований відпочинок на березі озера в селі Півче Здолбунівського району. До наметів, у яких знаходилися речі відпочиваючих, проник 30-річний житель цього району та викрав три сумки з одягом.



Дітей не врятували

16 червня о 18.00 у ставку села Велихів Володимирецького району втопився місцевий семирічний житель Григорій. Цього ж дня в річці Случ, що неподалік села Тинне Сарненського району, втопився п’ятирічний Євген, житель міста Краснодар Російської Федерації.



Впав із дерева

До Дубенської районної лікарні з поломаними ребрами, забійними травмами грудної клітки та черевної порожнини госпіталізували 10-річного жителя села Варковичі Віктора. Хлопець упав із дерева в селі Жорнів Дубенського району.



З ножем на жінку

До лікарні з проникаючим ножовим пораненням живота доставили 34-річну жительку Млинівського району Світлану. Поранив її односельчанин-одноліток Олександр.



Потяг збив пенсіонерку

На залізничній станції «Острог» електропотяг сполученням Шепетівка-Здолбунів смертельно травмував 80-річну пенсіонерку Євдокію з села Оженин.



Фарш повинен бути знищений!

30 тонн курячого фаршу вартістю понад 200 тисяч гривень затримали дубенські податківці. Вантаж везли зі Львова до Харкова з метою збуту, однак жодних документів на товар у водія вантажівки не було. Тож незабаром контрабандний фарш, термін придатності якого встановити дуже важко, утилізують на Костопільському ветсанзаводі.

За матеріалами ЦЗГ УМВС, ГУ МНС, ДАІ УМВС у Рівненській області сторінку ­підготував Олександр ШЕРШЕНЬ

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору