Рівне:

Створення та просування сайтів

Тучинські байкери

Кримінал 21-чер, 2007, 20:409 prov 1 441
Почалася ця детективна історія звечора. Господар оселі, намагаючись вийти на подвір’я, не зміг відчинити двері, які хтось підпер знадвору сапою. 46-річний Віктор вмить пригадав розповіді людей про численні крадіжки, вчинені останнім часом на території району. Тому завбачливий чоловік вирішив діяти. Вибивши двері, він пішов до гаража, де стояв його мотоцикл «ІЖ-Планета». Транспортний засіб господар прив’язав ланцюгом до стелажа. А сам із дружиною засів у старенькому «Запорожці» неподалік гаража. До чотирьох ранку подружня пара чекала на злодіїв. У цей же час із кущів сусіднього подвір’я за ними спостерігали дві пари очей. Але невдовзі подружжя захотіло спати, Віктор вирішив піти відпочити. Тому близько четвертої години вартові залишили свій пост. Не встигли за ними зачинитись двері оселі, як у гаражі уже господарювали двоє 16-річних жителів Рівненського району. За лічені хвилини зловмисники зірвали замок на ланцюгу та викотили мотоцикл на вулицю. За 200 метрів хлопці завели його та з вітерцем помчали до лісу. У дорозі в них сталася поломка. Тому довелося штовхати мотоцикл та сховати його в лісі на території колишньої військової частини.

Можете уявити, як здивувався Віктор, коли через декілька годин зайшов у гараж. Від мотоцикла й сліду не залишилось. Відразу чоловік зателефонував старшому дільничному інспектору міліції майорові Сергію Мругу. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група, яку очолив перший заступник начальника Гощанського РВ УМВС Валентин Систук. Почалося відпрацювання району. Через добу правоохоронці натрапили на слід зловмисників. Знайшли загублену деталь від мотоцикла, яка і вказала напрямок сховку викраденого транспортного засобу. Сергій Мруг декілька годин шукав у лісі мотоцикл, доки натрапив на нього. А наступного ранку вже й затримали двох підозрюваних у злочині — 16-річних жителів Рівненського району.

Як повідомив начальник ЦЗГ УМВС у Рівненській області Сергій Редько, двоє затриманих юнаків виховуються у порядних сім’ях. Їхні батьки чесно заробляють на життя. Чому їхні діти стали на злочинну стежку — важко сказати. Зараз вирішується питання про порушення проти підозрюваних кримінальної справи за статтею 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»). Перевіряється їх причетність до низки подібних злочинів, скоєних останнім часом на території Гощанського та Рівненського районів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору