Рівне:

Створення та просування сайтів

Без варіантів для суперників

Спорт 14-чер, 2007, 20:599 prov 1 040
З перших ігор підопічні Сергія Шемосюка заявили про свої претензії на виграш. У групі рівняни перемогли команди Харківської — 82:63, Полтавської — 74:60 та Дніпропетровської — 97:66 областей. У півфіналі збірна нашої області «познущалася» над збірною Києва — 87:70. У фінальному поєдинку команда зустрілася із Миколаївською областю. Господарі нічого не змогли протиставити проти потужної командної гри і високої індивідуальної майстерності наших баскетболістів. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу рівнян — 79:68.

Ця перемога довела, що рівненський баскетбол є найсильнішим в Україні, коли команди не можуть заявити легіонерів.

Сергій Шемосюк, головний тренер Рівненської області:

— Наша перемога — історична подія для області. Я пишаюся своїми гравцями. Всі, хто виходив на майданчик, показували хороший баскетбол і викладалися на повну потужність. Особливо хочеться подякувати Сергію Ліщуку та Віктору Герасимчуку. Після фіналу у нас була одна прикрість — лікар команди не купив шампанського.

Гадаю, цією перемогою повинна пишатися обласна і міська влада. Головними чинниками нашої перемоги стали командний дух, патріотизм гравців і віра в перемогу.

Сергій Ліщук, гравець збірної Рівненської області:

— Я із задоволенням прийняв запрошення взяти участь у змаганнях за збірну області. Не міг поступити по-іншому. Я тут робив свої перші кроки в баскетболі, тут я народився.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору