Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині під час пожежі загинула людина, двоє травмовані

Івано-Франківська область 08-жов, 2010, 12:209 Lobanovskiy 870
Людина загинула під час пожежі в Івано-Франківську, ще двоє були травмовані. За неповний тиждень на Прикарпатті сталося два десятки пожеж. Майже всі - у житловому секторі.
Дим у приватному будинку на одній з вулиць Івано-Франківська помітили сусіди. Й відразу кинулися до телефону.
Ярослав, свідок:
- Я прибігаю - а там розгорілося сильно. Кажу до жінки: викликай пожежну, а ми будем відрами самі гасити, поки приїдуть. Але ми відрами не могли нічого зробити, то слабка справа.
Прибулі рятувальники знайшли в оселі тіло 82-річного власника - чоловік вчадів. Під час обстеження помешкання з'ясували: джерело займання - газова піч. Імовірно, дідусь, як це вже бувало раніше, забув її виключити.
А от постраждалим від ще однієї пожежі пощастило куди більше - відбулися незначними опіками. Хоча вогонь суттєво пошкодив помешкання, дісталося хатнім речам та меблям.
Віталій Малоглова, рятувальник ГУМНС в Івано-Франківській області:
- На момент прибуття будівля була охоплена полум'ям, всередині приміщення було сильно задимлене, помешкання було знеструмлено і подано ствол на гасіння у складі ланки ГДЗС (газодимозахисна служба).
Рятувальники занепокоєні станом протипожежної безпеки більшості осель містян. Незабаром буде ще холодніше, й трагічних випадків може побільшати. А ще звертають увагу на обігрівачі. Мало того, що більшість приладів у неналежному технічному стані, так люди ще й легковажать правилами їхньої експлуатації.

Володимир Гарматюк, Олексій Сітало.
http://ntn.ua/uk/news/fires/2010/10/08/4623
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору