Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-гру, 2010, 12:039 Lobanovskiy 1 250
* * *
Здобути першу в історії рівненського спорту олімпійську медаль, створити у Костополі спортивне училище, реконструювати стадіон “Авангард”, а також по-новому розвивати масовий спорт — це лише частина планів, які має намір реалізувати новий начальник обласного відділу фізкультури та спорту Володимир Гуділін. Новоспеченому чиновнику — 58 років. Народився він у Коломиї. У якості спортсмена здобув титул майстра спорту міжнародного класу з метання молота. Як тренер відомий, насамперед, роботою з Андрієм Скваруком, який під його керівництвом був другим на чемпіонаті світу та четвертим на Олімпійських іграх. Протягом семи років Заслужений тренер України Володимир Гуділін працював в Індії та Кувейті. Рік тому повернувся до Рівного.
* * *
Минулого тижня було підбито підсумки традиційного Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії, який цього року проводив Національний олімпійський комітет України вже втретє. До участі в конкурсі долучилися професійні фотографи та аматори з 26 областей України. Приємно, що в номінації “Тренер” переможцем став Андрій Деркач. Рівнянин на конкурс відправив дев’ять робіт у різні номінації. Виграла в номінації “Тренер” фотографія “3 секунди до перемоги” (Баскетбол. Суперліга БК-93 “Пульсар-ШВСМ” (Рівне) – “Дніпро-Азот”).

* * *
Минулої серед МФК «Кардинал-Рівне» провів перший матч 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу. Вдома підопічні Юрія Баховського приймали команді «Імпульс» з Шостки. Господарі святкували перемогу — 4:3 (2:0), яка не гарантує виходу у наступний етап змагань. У рівнян відзначилися Володимир Данилюк, Олександр Басіч, Віталій Танський та Юрій Когут. Результати решти ігор: «ЛТК» — «Ураган» — 5:5, «Енергія» — «Катран» — 8:4, «Шахтар» — «ТВД» — 2:1, «Локомотив» — «Київ-НПУ» — 10:2, «Одеса» — «Атлант» — 2:2, «Тайм» — «Львівхолод» — 8:2, «Локомотив-2» — «АРПІ» — 2:2.
* * *
Продовжує безвиграшну серію МФК «Кардинал-Рівне» у чемпіонаті України у вищій лізі з футзалу. У черговому турі рівняни програли в Івано-Франківську місцевому «Урагану» — 0:6 (0:3). Таким чином суперник взяв реванш за програш у Рівному у першому колі.
Погоду у грі «Урагану» робить бразильська трійця, двоє з яких забили половину голів. На жаль, наша команда не знайшла вагомих чинників, аби переломити хід матчу. Господарі досить впевнено провели поєдинок, не давши жодних шансів для підопічних Юрія Баховського.
Результати решти ігор: МФК «Шахтар» — «ЛТК» — 3:1, «Єнакієвець» — «Моноліт» — 5:4, «ТВД» — «Енергія» — 1:2, «Локомотив» — «ПФС» — 7:1.
У турнірній таблиці лідирує харківський «Локомотив» — 26 очок. МФК «Кардинал-Рівне» залишається із 18 пунктами на п’ятому місці.
* * *
Відчувши смак перемоги, продовжує перемагати у чемпіонаті Іспані ліга АСВ «Валенсія» Сергія Ліщука. У черговому турі вдома валенсійці не залишили жодних шансів «Фуенлабраді» — 86:64. Рівнянин на майданчику провів більше 17 хвилин. За цей час Сергій Ліщук набрав 9 очок і зробив сім підборів.
* * *
У суботу та неділю відбулися матчі чергово туру чемпіонату України у вищій лізі серед жіночих команд з баскетболу. Рівненська команда «Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР» була вільною. У наступному турі підопічні Валерія Жартуна прийматимуть команду «Регіна-Баскет-Бар». Поєдинки відбудуться 18-19 грудня. У турнірній таблиці лідирує рівненська команда — чотири перемоги. У наших суперниць три перемоги та одна поразка. Матчі з сильним суперником дадуть відповідь, чи зуміє «Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР» поборотися за медалі. Результати ігор третього туру: «Регіна-Баскет-Бар» — «ТІМ-СКУФ» — 69:62 та 74:86, «Вінницькі блискавки» — «Універ» — 109:57 та 82:59.

* * *
Вдало виступили на міжнародних змаганнях на призи польської фірми Мостосталь Варшава в Любліні спортсмени ДЮСШ-2. В загальнокомандному заліку вихованці Вікторії та Тараса Байданів випередили суперників з Литви, Бєларусі, Польщі, Луцька, Івано-Франківська та Львова. Рівняни набрали 413 очок. На другому — литовці (383) і на третьому — волиняни (180). І це при тому, що наша команда на 80% укомплектована дітьми молодшими на один рік. В особистих змаганнях на окремих дистанція кращими були: Михайло Петришин (ЗОШ №25), Олексій Астафєв (ЗОШ №5), Павло Гвоздик, Данило Лесковець (Рівненська українська гімназія), Орест Байдан (ЗОШ №18), Ілля Хомяков (ЗОШ №3), Катерина Іщук, Каріна Овчаренко (ЗОШ №15), Аліна Олексійчук (ЗОШ №13), Анна Корхова (ЗОШ №19), Аліна Резнік (НВО №12).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору