Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 13-січ, 2011, 15:099 Lobanovskiy 858
Після невдалого старту продовжує набирати очки в іспанській баскетбольній лізі „Валенсія”, за яку виступає вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. У черговому турі валенсійці на виїзді перемогли „Манресу” — 82:78. Екс-пульсарівець провів на майданчику дванадцять хвилин. За цей час Сергій набрав шість очок і зробив чотири підбори.

* * *
Кілька днів тому відбувся цікавий поєдинок у баскетбольній суперлізі. У західноукраїнському дербі іванофранківська «Говерла» вдома здолала львівську «Політехніку-Галичину» — 89:71. На майданчику зійшлися відразу шість гравців, які виступали за БК-93 «Пульсар» і чотири вихованці рівненського баскетболу. У складі господарів грали Віктор Герасимчук (6 хвилин — 0 очок), Анатолій Дубнюк (17-4), Павло Улянко (23-8), Олексій Полторацький (17-3), а у складі гостей Артем Шелуха (9-4) та Ілля Шемосюк (8-5).




































У суботу та неділю відбудуться матчі шостого туру чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненське «Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР» прийматиме тернопільський «Універ». Цим матчем наша команда розпочинає друге коло регулярного чемпіонату. Зараз рівнянки займають третє місце у групі А (чотири перемоги та чотири поразки), відстаючи від столичного «ТІМ-СКУФа» (сім перемог та одна поразка) і «Регіни-Баскет_Бар» з Вінниччини (дев’ять перемог і одна поразка). Результати решти ігор шостого туру: «Регіна-Баскет-Бар» — «Вінницькі блискавки» — 77:50 та 90:71.

* * *
Напередодні матчу з «ПФС» в складі рівнян відбулись кадрові зміни. Керівництво клубу подякувало за роботу Вадиму Жаку та Павлу Чемерису — обом надано статус «вільних агентів». Натомість команда поповнилася новачками. Повноцінними гравцями МФК «Кардинал-Рівне» стали Сергій Тригубець та Андрій Пітуля, попереднім клубом яких була львівська «Енергія», а також Мар’ян Маринюк, який останні півроку виступав за першоліговий «Львівхолод». Сергій Тригубець — вихованець рівненського міні-футболу, і слідом за Андрієм Паршиковим та Сергієм Піддубним після багаторічних роз’їздів по українським футзальним клубам повернувся додому.

* * *
Став відомий календар другої польської спідвейної ліги, де нинішнього року виступатиме рівненський «Каскад». Розпочне змагання наша команда в Любліні 3 квітня. Вдома першу гонку наша команда прийматиме 10 травня.

* * *
Триває чемпіонат Західноукраїнської аматорської хокейної ліги, в якому виступає рівненська команда «Фаворит». У першому матчі нового року наш колектив поступився у Львові «Експресові» — 2:9. Після восьми турів «Фаворит» посідає п’яте місце серед дев’яти команд-учасниць змагань. Лідирують у чемпіонаті ХК» Луцьк» та «Експрес» — в обох по 21 очку. Наступний поєдинок рівняни проведуть 15 січня проти калушської «Олімпії» (18 очок і третє місце).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору