Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 21-січ, 2011, 13:089 Vovan 868
Готується до нового сезону спідвейний клуб «Каскад». Поки українські гонщики набирають фізичну форму в тренажерних залах та басейні керівництво команди веде селекційну роботу. Нещодавно були підписані контракти з двома легіонерами. Ними стали польські спідвеїсти Томаш Ремпала та Станіслав Бужа. Томаш Ремпала вихованець «Унії» з міста Тарнув. Минулого року Ремпала виступав за клуб із Любліна, де в середньому набирав 9,4 очки за гонку. Станіслав Бужа розпочинав свою кар’єру в Тарнуві. У 2006 році дебютував у Великобританії і вже наступного став разом із командою чемпіоном Англії. Минулого сезону Станіслав Бужа виступав за команду «Орел» (Лодзь), набираючи в середньому 9,21 очки за гонку.

У вівторок МФК „Кардинал-Рівне” провів матч п’ятнадцятого туру чемпіонату України з футзалу. На виїзді підопічні Юрія Баховського зустрічалися із харківським „Монолітом” і поступилися з рахунком 3:4 (1:2). Переможний гол господарі забили за тринадцять секунд до завершення матчу. У Гостей відзначилися: Олег Чеботарьов (7 хвилина), Андрій Паршиков (32) та Сергій Тригубець (34). Результати решти ігор: „Енергія” — ПФС „Севастополь” — 3:0, „ЛТК” — „Єнакієвець” — 0:2, МФК „Шахтар” — „Локомотив” — 2:0. У турнірній таблиці двовладдя — по 29 очок у харківського „Локомотива” (12 ігор) та львівської „Енергії”(14 ігор). МФК „Кардинал-Рівне” посідає п’яте місце — 22 пункти.

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА


Тим часом команд вищої ліги поменшало — команда «Тайм» знята з розіграшу чемпіонату України. Згідно Регламенту Всеукраїнських змагань з футзалу сезону 2010-11 р.р. статті 9 п. 17 «команда, яка повторно не з’явилась на матч без поважної причини, автоматично виключається зі змагань, а футболістам команди надається статус «вільних агентів».

У канадському Монт-Габріелі на етапі Кубка світу з фристайлу завершилися змагання в акробатиці. Рівнянка Ольга Полюк, для якої це був перший старт у нинішньому році, у підсумку фінішувала восьмою. Це — найкращий результат з-поміж українок. Варто зазначити, що друге місце на турнірі посіла рівнянка, яка виступає за збірну Білорусії, Алла Цупер, а серед чоловіків перемогу здобув ще один білоруський рівнянин Антон Кушнір.

За повідомленням офіційного сайту Федерації баскетболу України, склад рівненського БК-93 «Пульсар» поповнив центровий Сергій Сабутський (1986 р.н., 209 см, 86 кг). Минулого сезону вихованець миколаївського баскетболу захищав кольори двох клубів Суперліги. У складі БК «Хімік» провів 7 матчів (2.9 очка + 1 підбирання), у складі БК «Грифони» – 23 матчі (11.1 очка + 4.5 підбирання). Раніше виступав за МБК «Миколаїв», БК «Хімік», БК «Одеса».

Перервала свою безпрограшну серію в іспанському чемпіонаті з баскетболу „Валенсія”, за яку виступає вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. У черговому матчі валенсійці вдома поступилися „Естудіантесу” — 66:74. Сергій провів на майданчику майже 15 хвилин. За цей час рівнянин закинув два очки і зробив три підбори.

Минулого тижня відбулася позачергова конференція Рівненської обласної федерації футболу. Переважна більшість делегатів підтримала звернення до федерації футболу України про скликання позачергового конгресу, на якому підняти питання недовіри президенту ФФУ Григорія Суркісу.
Володимир ПРИСЯЖНЮК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору