Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 12-січ, 2006, 10:039 prov 983
У канадському Монт-Габріелі у вихідні завершився черговий етап Кубка світу з фрістайлу. Рівнянка Тетяна Козаченко на цих змаганнях посіла третє місце в акробатиці.
Перша позиція в Евелін Леу та на другому місці Мануеле Мюллер. Обидві спортсменки зі Швейцарії.
Дві інші українки показали на етапі Кубка світу такі результати: Надія Діденко — 16 місце, Ольга Волкова — 18 місце.

* * *
Відбулися чергові матчі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги. У вівторок рівненський “Пульсар” провів заключну гру першого кола. Граючи у Дніпропетровську проти місцевого “Дніпра”, підопічні Сергія Шемосюка поступилися з рахунком 74 — 101.
Результати решти ігор: “Дніпро” — “Будівельник” — 64:51, “Азовмаш” — МФК “Одеса” — 108:40 (у господарів рінянин Сергій Ліщук провів на майданчику 18 хвилин, набрав 11 очок і здійснив 10 підборів), БК “Київ” — “Сумихімпром” — 87:74, “Черкаські мавпи” — МБК “Миколаїв” — 92:82.

* * *
Став відомий суперник “Пульсара” у Кубку України з баскетболу. 15-18 лютого наша команда у 1/8 фіналу зустрінеться з “Кривбасбаскет-Люкс”. Чвертьфінальні матчі відбудуться 15-18 березня, а фінал чотирьох — у квітні.

* * *
Газета “Спорт Экспресс” підбила підсумки баскетбольного року на Україні. Приємно, що в списках присутній рівнянин. Екс-пульсарівець Сергій Ліщук увійшов у символічну п»ятірку року. Крім нього в ній значаться Ель-Амін, Грір, Нікола та Хижняк. Сергій потрапив під другим номером у номінацію гравець та під третім номером у розділ трансфер — перехід з южненського “Хіміка” до маріупольського “Азовмаша”.

* * *
На посаду директора Рівненського обласного центру фізичного здоров»я населення “Спорт для всіх” голова РОДА призначив Павла Лавора, який до цього працював головним спеціалістом відділу з питань фізичної культури і спорту . Володимира Сердюка звільнено з посади директора Рівненського обласного центру фізичного здоров»я населення “Спорт для всіх” у зв»язку з закінченням терміну дії контракту.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору