Рівне:

Створення та просування сайтів

Сирні кульки

Їм сам і раджу вам 21-янв, 2011, 19:319 Lobanovskiy 1 497
4 білки, 200 г тертого сиру, трохи борошна, жир для смаження, дрібно нарізану зелень петрушки, сіль, перець.

Білки посолити і збити, обережно додати тертий сир. Отриману, досить густу масу, можна поперчити. Сформувати невеликі кульки, обваляти їх у борошні і обсмажити в киплячому жирі. Коли кульки збільшаться в об’ємі вдвічі, вийняти їх, обсушити і подати на підігрітій таці або блюді, посипавши великою кількістю зелені.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору