Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині зі стріляниною, гонками і рукопашним боєм затримали водія

Хмельницька область 02-лют, 2011, 08:389 Lobanovskiy 881
Небезпечні перегони, стрілянина, рукопашний бій. Так на Хмельниччині міліціянти ловили водія-порушника. Кермувальник був дуже п'яним, і здаватися наміру не мав. "Шумахера" не зупиняли ні попередження, ні пробиття шин.
Підозрілого "Мерседеса" біля одного з розважальних закладів Хмельницького патрульні помітили о пів на четверту ранку. Авто рухалося нерівно, і правоохоронці наказали водієві зупинитися. Та кермувальник лише додав газу.
Олександр Пілатовський, інспектор ДПС ДАІ м. Хмельницького:
- Автомобіль почав рухатися по смузі зустрічного руху, створюючи загрозу для інших учасників дорожнього руху. Рухався в напрямку села Лісові Грінвінці. Приїхавши в село Лісові Грінвінці, виїхав на автодорогу "Житомир-Чернівці" та розпочав рух у напрямку міста Хмельницький.
Траса, путівці, і знову траса. Зупинити порушника правоохоронцям ніяк не вдавалося. Водій петляв, і набирав швидкість. Так колували, поки утікач не заїхав у глухий кут. Міліціянти підскочили до машини, але витягти водія не змогли.
Олександр Пілатовський, інспектор ДПС ДАІ м. Хмельницького:
- Підійшли до дверей, двері були закриті в даному транспортному засобі. В цей час вищевказаний автомобіль раптово починає розвертатися задньою передачею, і ледь не збиває мого напарника. Напарник в останній момент встиг відскочити, і в цей момент виникла безпосередня загроза його життю і здоров'ю, що змусило мене застосувати вогнепальну табельну зброю.
Кілька пострілів - і дві пробиті шини. Але "шумахер" не здавався, і навпростець полем рушив. Патрульні викликали на підмогу ще один екіпаж, і подалися за злочинцем.
Олег Шиян, інспектор ДПС ДАІ м. Хмельницького:
- Незважаючи на це, автомобіль далі продовжував рух. Виїхав нам на зустріч, ми почали його переслідувати. Він не реагував. По гучномовцю напарник передавав йому наказ зупиниться на узбіччі, але він не виконував нашу вимогу.
Утікача зупинили лише тоді, коли пробили в його авті решту коліс і заблокували двома патрульними машинами. Витягали злочинця з-за керма боєм. Водій був добряче п'яним, але чинив неабиякий опір. Біля затриманого автомобіля правоохоронці виявили ще й пістолет зі зведеним курком.
Микола Шаршонь, експерт-криміналіст Хмельницького РВ міліції:
- При дослідженні даного пістолета встановлено, що пістолет є переробленим. Даний пістолет є вогнепальною зброєю, придатний для стрільби переробленими патронами.
Порушення правил дорожнього руху, замах на життя і здоров'я міліціянта, наявність незаконної зброї. За такі нічні перегони 30-річного мешканця Хмельницького посадовлять надовго.

Інна Дудченко, Інеса Проник.
http://ntn.ua/uk/news/fights/2011/02/01/5315
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору