Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті інспекторам ДАІ довелося стріляти по машині п'яного водія

Івано-Франківська область 09-лют, 2011, 08:569 Lobanovskiy 893
На Прикарпатті інспектори ДАЇ стріляли по автівці. П'яний водій категорично відмовлявся зупинятися, мчав на шаленій швидкості та ще й зустрічною смугою.
Інспектори, що чергували того вечора в середмісті, одразу помітили водія, який вийшов зі свого мікроавтобуса й кинув на дорогу пляшку шампанського, потім сів за кермо й поїхав далі. На вимогу працівників ДАЇ не зупинився, навпаки - додав газу.
Віталій Пасяка, інспектор відділу ДАІ м. Івано-Франківська:
- Ми попросили його зупинитися з правої сторони, так він замість того натиснув на газ і почав втечу від патрульного автомобіля. Ні на що не реагуючи, проїжджаючи перехрестя, на зустрічну смугу… на червоне світло.
Водій уперто не зупинявся. Ані в місті, ані за містом. На автостраді швидкість переслідуваної ДАЇ-вцями автівки перевищувала 160.
Сергій Савинець, інспектор відділу ДАІ м. Івано-Франківська:
- Я намагався здійснити обгін і прижати його до правого узбіччя. Водій різко брав вліво, змушуючи мене брати ліворуч і вискакувати на тротуар. І так само створював неодноразово аварійну ситуацію водіям, які рухалися в зустрічному напрямку.
Зрозумівши, що іншого способу зупинити порушника немає, почали стріляти.
Валерій Зінченко, заступник керівника УДАІ в Івано-Франківській області:
- Такі випадки є винятковими, а в цьому випадку працівник міліції мав право застосувати вогнепальну зброю, так як водій своїми діями загрожував життю чи здоров'ю громадян та працівникам міліції.
На двох прострілених колесах порушник проїхав ще кілька кілометрів. Коли врешті зупинився, зачинився в машині. Утім, інспектори таки виманили водія з автівки.

Затриманий:

- Грубо вели себе працівники ГАІ зі мною. Я ні слова не сказав, виволочили мене на землю, кинули на землю, заломали мені руки.
Затриманий запевняв: алкоголю навіть в роті не тримав.
Проте, від експертизи утікач відмовився.
Затриманий:
- У ваших інтересах пройти експертизу.
- Я розумію. Я не довіряю цим людям, що зі мною приїхали, і вам.
Віталій Пасяка, інспектор відділу ДАІ м. Івано-Франківська:
- Він був в нетверезому стані. В нього було почервоніле обличчя, хитка хода, незрозуміла, нечленороздільна мова, збуджений, запах алкоголю з ротової порожнини.
Уникнути покарання водієві не вдасться, кажуть інспектори. Відповідатиме, щонайменше, за двома статтями. За те, що їхав п'яний, та ще й чинив опір працівникам ДАЇ.

Володимир Гарматюк, Василь Смага.
http://ntn.ua/uk/news/fights/2011/02/07/5342
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору