Рівне:

Борщ із щавлю й шпинату

Їм сам і раджу вам 10-лют, 2011, 13:269 Lobanovskiy 1008
100 г свіжого щавлю, 100 г свіжого шпинату, 2 картоплини середніх розмірів, корінь петрушки. 1 морква, 1 буряк, 1 голівка ріпчастої цибулі. небагато пшеничного борошна, 1 ч. ложка оцту, 2 стол. ложки сметани, 10 г пряженого масла, 3 яйця, зелень петрушки, перець запашний горошком, сіль, цукор по смаку.


Буряк помийте, очисьте, наріжте тонкою соломкою або натріть на великій тертці, покропіть оцтом, посоліть, додайте небагато води й тушіть, поки вона не стане м’якою. Ріпчаста цибуля, морква, корінь петрушки також помийте, очистіть, наріжте соломкою, злегка обсмажте на добре розігрітій сковороді в пряженому маслі, додавши пшеничне борошно. Потім з’єднаєте з буряком і тушіть ще приблизно 8-10 хвилин. Картоплю очистіть, наріжте більшими кубиками, покладіть в киплячу воду, варіть 10-12 хвилин. Потім додайте до картоплі тушкований буряк з коріннями, цибулею й борошном. Шпинат і щавель переберіть, промийте, злегка обсушіть, наріжте й покладіть в каструлю. Додайте сіль. цукор, запашний перець і варіть до готовності. При подачі на стіл покладіть в борщ сметану, варені яйця й прикрасьте петрушкою.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Вгору