Рівне:

Створення та просування сайтів

Дванадцять претендентів

Спорт 23-кві, 2008, 16:099 prov 1 408
У першому таким був матч між чемпіоном та четвертою командою минулого чемпіонату. В Оржеві місцевий ”ОДЕК” приймав здолбунівський ”Волинь-Цемент”. Матч видався видовищним — суперники були гідні один одного. У першому таймі господарі виглядали трішки кращими і змогли забити два голи. Якщо перший був відмінений через положення поза грою, то другий — за правилами. На 34 хвилині у штрафній гостей Андрій Давидюк прийняв на груди м’яч, у падінні через себе навісив у воротарський майданчик, де Олег Кучер головою спрямував м’яч у сітку воріт здолбунівчан. Гідної відповіді від “Волинь-Цемента” не отримали, хоча гольові моменти здолбунівчани створили. Господарі наприкінці першого тайму мали можливість збільшити рахунок. Після навісу з флангу м’яч влучив у поперечину й вилетів за межі поля.
Після перерви гості активізувалися. Особливо це було помітно на початку другого тайму. Впродовж кількох хвилин футболісти ”Волинь-Цементу” створили кілька небезпечних моментів, подали кілька кутових. На жаль для гостей, ця активність забитим м’ячем не завершилася. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу оржівців — 1:0.
Григорій Шаламай, головний тренер ФК “ОДЕК”:
— Сьогодні була важка гра. Не думали, що Здолбунів привезе сильну команду. Можливо, ми виглядали слабше, ніж раніше. Проте факт є фактом, на футбольному полі були дві рівні команди. Нам трішки більше повезло. Нинішній чемпіонат буде важким — гадаю, вісім команд зможуть боротися за нагороди.
Олександр Довгалець, головний тренер “Волинь-Цемента”:
— Ми активно готувалися до чемпіонату області. Завдання у змаганнях у нас одне — боротися за перше місце. Сьогодні я залишився не задоволений грою команди, хіба що у другому таймі більш-менш футболісти виглядали нормально. Функціонально ми не гірше готові, ніж оржівці. Гадаю, закономірним результатом поєдинку мала бути нічия.
Хто буде боротися за медалі — не знаю, треба бачити суперників у дії. Після п’ятого туру ситуація може прояснитися і виокремиться група команд, яка поведе боротьбу за медалі. Тоді можна буде прогнозувати претендентів.
З шести матчів першого туру господарі перемогли у п’яти, одна гра завершилася нічиєюі в одній гості виявилися сильнішими: ”Маяк” (Сарни) — ”Полісся” (Рокитне) — 3:0 (юнаки 1:2), ”Хімік” (Рівне) — ”Ізотоп” (Кузнецовськ) — 2:1 (0:2), ФК ”Вельбівно” (Вельбівно) — ”Штурм-МЕГУ” (Костопіль) — 1:0 (0:3), ”ОДЕК” (Оржів) — ”Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 1:0 (7:0), ”Случ-Класік” (Березне) — ”Сокіл” (Радивилів) — 2:2 (0:0), ”Славія” (Рівне) — ”Водник” (Рівне) — 0:1 (1:1).
Разом із першою лігою стартувала першість області у другій лізі, де гратимуть п’ятнадцять колективів. У першомі турі зафіксовані результати: ”Олімп” (Сарни) — ФК ”Квасилів” — 0:1, ”Горизонт” (Костопіль) — РОКО (Городок) — 1:1, ”Енергія” (Володимирець) — ФК ”Смига” — 2:1, ФК ”Гоща-АМАКО” — ”Фіалка” (Зоря) — 4:3, ”Варіант” (Кузнецовськ) — ”Високовольтник” (Рівне) — 2:2, ”ДПА-”Сатурн” (Дядьковичі) — ”Спартак” (Дубно) — 1:0.
У нинішньому сезоні у першому дивізіоні гратиме дванадцять команд, а в другому — п’ятнадцять. Важко з однієї гри судити про готовність команд й прогнозувати, хто буде боротися за чемпіонство. Одне можна констатувати вже зараз — чемпіонат має бути цікавим та непередбачуваним. Від цього виграють всі — і вболівальники, і самі спортсмени.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору