Рівне:

Створення та просування сайтів

Поки що тривладдя

Спорт 10-травня, 2007, 17:419 prov 1 232
Центральним поєдинком третього туру чемпіонату області з футболу у першій лізі стала зустріч “Волинь-Цемента” вдома із кузнецовським “Ізотопом-РАЕС”.

Команди без розвідки розпочали гру. Вже на початку матчу гості заробили пенальті, який реалізував Олександр Колос (10 хвилина). Наприкінці першого тайму граючий тренер та капітан Олександр Довгалець (42 хвилина) чудовим ударом з льоту у падінні встановлює рівновагу — 1:1. Відразу після перерви Богдан Савчук (49) був першим на добиванні і вивів вперед здолбунівців. Незважаючи на сильний дощ, команди грали на високих швидкостях, щоразу створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. На 67 хвилині Віталій Протасевич дальнім ударом зрівнює рахунок — 2:2. Діо завершення поєдинку він не змінився. Хоча можливості забити гол були в обох команд.

Олександр Довгалець, головний тренер “Волинь-Цемента”:

— Гра була цікавою. Я залишився задоволений швидкостями, задоволений грою, але не результатом. Хотілося виграти, але суперник був хороший. Це добре тренування перед стартом в аматорській лізі.

Олександр Шлай, головний тренер “Ізотопу-РАЕС”:

— Ми знали силу господарів і готувалися до матчу. У нинішньому чемпіонаті прохідних ігор не буде. Сьогоднішнім результатом задоволений. Обидві команди показали хороший футбол. Наше завдання — бути в трійці. Минулого сезону ми фінішували четвертими і керівництво визнало його незадовільним.

Результати решти ігор: ”Водник” — “Штурм-МЕГУ” — 1:1 (юнаки 0:6), “Маяк” — “Случ” — 2:0 (перенесення), “Хімік” — “Славія-Буран” — 2:1 (2:0), “ОДЕК” — “Енергія” — 6:0 (2:0), “Варіант” — “Сокіл” — 2:0 (0:3). Після трьох турів у турнірній таблиці тривладдя. По дев’ять очок набрали оржівський “ОДЕК”, сарненський “Маяк” та рівненський ”Хімік”.

У другій лізі області пройшли матчі другого туру: ”Горизонт” — “Високовольтник” — 3:1, ФК ”Вельбівне” — “Будівельник” — 2:0, ФК “Квасилів” — “Олімп” — 0:5, “Горинь” — “Полісся” — 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору