Рівне:

Створення та просування сайтів

Напад на працівника міліції

Кримінал 17-бер, 2011, 12:519 Lobanovskiy 3 654
До закінчення патрулювання залишалося 30 хвилин і на нічних вулицях Радивилова не було видно жодної душі. Та за мить тишу і спокій мешканців порушив гуркіт автомобіля «Форд-Мондео», який мчався посеред дороги, ігноруючи всі правила дорожнього руху.

На вимогу патрульного наряду в складі старшого дільничного Вадима Кошельника та помічника начальника РВ Андрія Тертичного зупинитися, водій відреагував не одразу. Та, коли зрозумів, що тікати марно, спілкування із працівниками міліції не уникнув. За кермом авто у стані алкогольного сп’яніння перебував 35-річний мешканець Радивилова Сергій. Водій почав вести себе нахабно, погрожуючи фізичною розправою та звільненням з органів внутрішніх справ співробітників міліції. Почувши, що патрульні викликають працівників ДАІ, Сергій закінчив словесні погрози та застосував фізичну силу, нанісши удар ногою по коліну Андрію Тертичному, намагаючись таким чином втекти та уникнути відповідальності.
У результаті у лейтенанта міліції лікарі згодом зафіксували забій колінного суглобу, пошкодження медіальних зв’язок та наклали гіпс. Та попри отримані ушкодження, Андрій Тертичний допоміг колезі затримати правопорушника, якого доставити у медичний заклад для освідчення на стан алкогольного сп’яніння.
— Правову оцінку діям 35-річного Сергія щодо нападу на працівника міліції під час виконання службових обов’язків дасть прокуратура району, куди направлено матеріали для вирішення питання про притягнення його до кримінальної відповідальності, — прокоментував начальник Радивилівського РВ УМВС Віктор Мінько. — Автомобіль правопорушника доставлений в Радивилівський РВ УМВС. За порушення вимог ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) на Сергія складено адміністративний протокол. Міру покарання у цьому випадку обиратиме суд, але у перспективі його очікує штраф від 2550-3400 гривень.
Натомість друзі характеризують Сергія як спокійного та не конфліктного водія. Сам же горе-правопорушник наступного дня протверезівши не відразу усвідомив, що накоїв минулої ночі, та спробував виправдатися, мовляв, горілка винна…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору