Рівне:

Створення та просування сайтів

У Мережу потрапили невідомі раніше фото коханки Гітлера

Отакої 17-бер, 2011, 17:059 Lobanovskiy 941
В інтернеті опубліковані невідомі раніше фотографії супутниці Адольфа Гітлера Єви Браун. Фотографії демонструють потяг молодої фотомоделі до розваг. Вона відвідує пікніки, веселі вечірки, приймає сонячні ванни в самому купальнику, курить.
Серед них виявилися вельми незвичайні знімки: так, на одному з них кохана Гітлера постала загримованою під негра, одного з тих, кого нацисти вважали представниками “нижчої раси”. Фотографії надав журналу Life колекціонер Райнхард Шульц.
Незважаючи на те, що Гітлер не любив куріння, зловживання макіяжем, купання голяка і сонячних ванн, Єва Браун не могла відмовити собі в задоволенні розважитися, коли її коханого не було поруч. Про це, зокрема, свідчить фото оголеної Єви, прикритої лише парасолькою.
Фотографії Єви Браун, що розважається, демонструють її “порожній і легковажний характер”, зазначає британська газета The Daily Telegraph.
Набір фотографій з особистого альбому Єви Браун захопили в 1945 році американські військовослужбовці. Опубліковані лише в наші дні, вони знову порушили небувалий інтерес до особистості Браун: кількість пошукових запитів за словами Eva Braun в інтернеті зросла за день більш ніж на 300%.
Єва Браун познайомилася з Гітлером в 1929 році, коли їй було 17 років і вона працювала фотомоделлю у фотографа націонал-соціалістичної партії Генріха Гофмана в Мюнхені. Відтоді вона не розлучалася з Гітлером, але офіційно їхній шлюб оформили тільки напередодні самогубства, яке вони здійснили разом 30 квітня 1945 року.
Супутниця Гітлера двічі намагалася покінчити з життям, відчуваючи, що не отримує достатньо уваги, а після замаху на Гітлера 20 липня 1944 року заявила, що залишатиметься з ним до самої смерті — і свого слова дотримала.
Нагадаємо, що в січні 2011 року у Великобританії на аукціоні за $48 000 була продана добірка раніше не публікованих світлин Адольфа Гітлера.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору